«Γαλανόλευκοι» τελικοί

SMS
08:07 | 05/09/2019

H Εθνική μπάσκετ αγωνίζεται το μεσημέρι (3μ.μ) απέναντι στη Νέα Ζηλανδία σε ένα ματς χωρίς αύριο - το βράδυ (21.45) ο τελικός της Εθνικής ποδοσφαίρου στη Φινλανδία, αν θέλει να ελπίζει για το Euro 2020

Στα δύο δημοφιλέστερα αθλήματα στη χώρα, η Εθνική μας ομάδα, την ίδια ημέρα, δίνει δύο παιχνίδια χωρίς αύριο.

Αρχικά, η Εθνική ομάδα μπάσκετ δίνει σήμερα τον «τελικό πρόκρισης» με τη Νέα Ζηλανδία που θα κρίνει αν θα συνεχίσει στους «16» του Μουντομπάσκετ τη Κίνας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00, ώρα Ελλάδας (ΕΡΤ).

Η Νέα Ζηλανδία προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο τουρνουά απέναντι στο Μαυροβούνιο. Και οι δύο αυριανοί αντίπαλοι έχουν κερδίσει το Μαυροβούνιο και έχουν ηττηθεί από τη Βραζιλία, επομένως απόψε θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η επόμενη φάση, αν τελικά κερδίσει η Εθνική θα έχει μεγαλύτερες δυσκολίες ώστε να καταφέρει τελικά να προκριθεί στη νοκάουτ φάση των «8».  Δείτε εδώ τι θα χρειαστεί η Εθνική αν κερδίσει την Ν. Ζηλανδία, για να προκριθεί στους ''8''

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τον Ολλανδό Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της για 1η φορά, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου παίζει απόψε (21.45) τα ρέστα της, στο Τάμπερε, απέναντι στην Φινλανδία. Αν θέλει να μείνει ζωντανή, η Εθνική ομάδα θα πρέπει να κερδίσει την Φινλανδρία καθώς η ήττα του Ιουνίου με 2-3 από την Αρμενία μας έχει αφήσει πίσω. 

Η Εθνική βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς και ενδεχόμενη ήττα από τους Σκανδιναβούς θα μας φέρει στο -8 από τη δεύτερη-προνομιούχο-θέση ψαλιδίζοντας σημαντικά τις όποιες ελπίδες πρόκρισης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ / 10ος όμιλος
1,Ιταλία 12
2.Φινλανδία 9
3.Αρμενία 6
4.ΕΛΛΑΔΑ 4
5.Βοσνία 4
6.Λιχτενστάιν 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To σχόλιο του Γιάννη Χαμαλάκη: Σενάρια, πραγματικότητα και δύο υστερόγραφα...

To σχόλιο του Θοδωρή Μπουρνέλη: Mία απροετοίμαστη Εθνική

«Αυτοκτονία» και «τελικός» με Ν.Ζηλανδία

Πιστεύει στην πρόκριση ο Φαν Σιπ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.