Γελάει το σύμπαν

Απόψεις

Σε ένα παράλληλο σύμπαν η θέση του Σίμου θα είχε ήδη δοθεί στον επόμενο. Γράφει ο Μανόλης Γρηγοράκης

Αν αυτός ο ΟΦΗ περνούσε (αυτόν) τον Βόλο θα ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στη σύγχρονη ιστορία του κυπέλλου Ελλάδος, το ότι σκόραρε ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη έκπληξη στη φετινή διοργάνωση.

Το αστείο με το γκολ του Σαρδινέρο είναι ότι δημιούργησε σε κάποιους την εντύπωση πως ο ΟΦΗ μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση - ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι αφελείς. Ευτυχώς ή δυστυχώς η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει και έτσι ήρθαν κι αυτοί στα ίσα τους και στα συγκαλά τους. Όσοι άντεξαν να δουν το υπόλοιπο του επαναληπτικού μπαίνουν στην κληρωτίδα για την ανάδειξη του οπαδού της χρονιάς - αν έχουν χιούμορ στην ΠΑΕ (έχουν) θα σκαρώσουν ένα τέτοιο event.

Τα αστεία τελείωσαν μαζί με το Κύπελλο, το οποίο μάλιστα υποτίθεται ότι ήταν ψηλά στην ατζέντα της ομάδας - έτσι έλεγε πριν από τα δυο ματς με το Βόλο ο Σίμος. Ο Σίμος, θα μου πείτε, έλεγε χτες μετά το δεύτερο ματς και ότι ο ΟΦΗ έχει παίκτες με προσωπικότητα κι εγωισμό. Δεν ξέρω ποιους εννοεί, αλλά αν του ζητηθεί να το αποδείξει με ονόματα και διευθύνσεις μάλλον θα βρεθεί σε δυσκολότερη θέση απ’ αυτή που ήδη βρίσκεται. Και πόσο δυσκολότερη μπορεί να γίνει δηλαδή;

Σε ένα παράλληλο σύμπαν η θέση του Σίμου στον πάγκο του ΟΦΗ θα είχε ήδη δοθεί στον επόμενο, μαζί με την ευθύνη και την υποχρέωση να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, να ξανακάνει ομάδα αυτό το συνονθύλευμα και να την παραδώσει αναγνωρίσιμη πλέον στην κρίση των απαιτητικών φιλάθλων της. Αυτά σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Στο δικό μας σύμπαν, ο Σίμος συνεχίζει να είναι προπονητής του ΟΦΗ και να κάνει δηλώσεις του τύπου «είναι δουλειά μου να βοηθήσω τους παίκτες και αγωνιστικά και ψυχολογικά και προπονητικά».

Όταν ο Κοέλιο διατύπωνε το (αμπελο)φιλοσοφημένο «όταν κάτι το θέλεις πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις» του διέφευγε μια σημαντική λεπτομέρεια: ότι δεν φτάνει να το θέλεις, πρέπει και να το μπορείς. Αλλιώς το σύμπαν σε εκδικείται, γελάει μαζί σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Βόλος 1-1: Ολοκληρώθηκε το μαρτύριο

Ο Σίμος απάντησε για τους μυϊκούς τραυματισμούς

Επέστρεψε ο Φερέιρα μετά από 1 χρόνο!

Θα μιλήσει κάποιος άλλος εκτός από τον Σίμο;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.