Για τη «διπλή» νίκη ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο Όμιλος θέλει να επιβληθεί του Παναιτωλικού και να «σπάσει» την κακή παράδοση που έχει στο Αγρίνιο.

Ο ΟΦΗ κοντράρεται με τους «κυανοκίτρινους» (16.00, Capitano.gr) και θα κυνηγήσει τους 3 βαθμούς, προκειμένου να κερδίσει θέσεις στη γενική κατάταξη και να βελτιώσει τη συγκομιδή του.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως το ζητούμενο σήμερα δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό από το «τρίποντο».

Οι «ασπρόμαυροι», εξάλλου, θα προσπαθήσουν να πάρουν το παιχνίδι για δύο λόγους. Αφενός για να… σπάσουν το ρόδι στη φετινή Super League 1 κι αφετέρου για να βάλουν επιτέλους «στοπ» στο αρνητικό σερί που έχουν στο Αγρίνιο.

Σε επίπεδο Α’ Εθνικής, δηλαδή, ο ΟΦΗ δεν έχει ποτέ καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και μετράει μόνο ήττες. Στον Όμιλο, έτσι, επιθυμούν να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά στο «σπίτι» του αντιπάλους τους.

Έκπληξη με Μπαλογιάννη;

Όσον αφορά στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια, δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης από τον Μακεδόνα τεχνικό.

Δεν μοιάζει απίθανο, επομένως, αν ο Μπαλογιάννης πάρει φανέλα βασικού, όχι όμως για να παίξει στα χαφ, αλλά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στη θέση αυτή, άλλωστε, έπαιζε και στον ΠΑΟΚ και ο έμπειρος προπονητής θεωρεί προφανώς ότι μπορεί να προσφέρει και από’ κει.

Κατά τα άλλα, ο Επασί θα υπερασπιστεί την εστία των «ασπρόμαυρων» και στην άμυνα θ’ αγωνιστούν από δεξιά προς τα αριστερά οι Μαρινάκης, Βούρος και Γιαννούλης (ή Πασαλίδης).

Στη μεσαία γραμμή σίγουροι θεωρούνται Νέιρα και Γαγιέγος, με τους Μεγιάδο και Τοράλ να διεκδικούν μία θέση. Στα «φτερά» της επίθεσης, τώρα, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Καμάου και Λάμπρου και στην κορυφή ο Ντουρμισάι, εκτός πια κι αν στην κορυφή πάει ο Καστάνιος, με τον «Ντούρμι» να μεταφέρεται στα εξτρέμ και τον Καμάου ή τον Λάμπρου να μένουν εκτός 11άδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μάχη» Μεγιάδο-Τοράλ

Χαρούμενος για τις επιστροφές ο Νιόπλιας


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.