«Μάχη» Μεγιάδο-Τοράλ

ΟΦΗ

Για μια θέση στην ενδεκάδα του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Όμιλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στους Αγρινιώτες, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

Τα προβλήματα είναι και πάλι αρκετά για τους «ασπρόμαυρους», όμως άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν.

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια αντιμετωπίζει με μεγάλη προσοχή την αναμέτρηση και θέλει τη νίκη, που θα βοηθήσει σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Όσον αφορά στα πλάνα του Μακεδόνα τεχνικού για το αρχικό σχήμα, οι περισσότερες θέσεις φαίνεται ότι έχουν ξεκαθαρίσει.

Ο Επασί θα υπερασπιστεί την εστία του ηρακλειώτικου συλλόγου και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά αναμένεται να παίξουν οι Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης και Κοροβέσης. Στα στόπερ, βέβαια, ίσως χρησιμοποιηθεί ο Πασαλίδης στο πλευρό του Βούρου.

Στη μεσαία γραμμή, τώρα, οι Νέιρα και Γαγιέγος παίρνουν φανέλα βασικού μ’ ένα εκ των Μεγιάδο-Τοράλ να συμπληρώνει την τριάδα. Και οι δύο έλειψαν αρκετό καιρό, με τον Αργεντινό, πάντως, να έχει μάλλον ένα μικρό προβάδισμα.

Όσον αφορά, τώρα, στην επίθεση, στα «φτερά» θα παίξουν λογικά Καμάου και Λάμπρου και στην κορυφή ο Ντουρμισάι. Εκτός κι αν ο τελευταίος πάει στα εξτρέμ και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Καστάνιος, με τον Καμάου να μένει στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποστολή του ΟΦΗ: Με Μεγιάδο και Τοράλ στο Αγρίνιο

Προέχει το αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.