Για το «βήμα» σωτηρίας ο ΟΦΗ

11:35 | 24/04/2021

Έτοιμος για τον... τελικό με τη Λάρισα ο Όμιλος.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται το απόγευμα (17.15, Capitano.gr) από την ΑΕΛ, στο σημαντικότερο ίσως παιχνίδι του για την τρέχουσα περίοδο, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην... κόψη του ξυραφιού και το διακύβευμα του σημερινού τους ανταμώματος είναι μεγάλο.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει «βήμα» παραμονής στο «Αλκαζάρ».

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο +1 από τους Θεσσαλούς και φυσικά θέλουν να διατηρήσουν ή ακόμη καλύτερα ν' ανοίξουν τη διαφορά, δύο «στροφές» πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Η αναμέτρηση είναι κομβική και για τους δύο, με το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια να ψάχνει τη δεύτερη νίκη του στη σειρά, η οποία θα του επιτρέψει να βάλει τις βάσεις για απευθείας σωτηρία.

Μέχρι τώρα ο ΟΦΗ είναι αήττητος και, βεβαίως, φιλοδοξεί να διατηρήσει το σερί του και να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου του.

Εκτός, πάντως, από το καθαρά αγωνιστικό πλάνο, οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου οφείλουν να βγάλουν ψυχή και πάθος στο χορτάρι για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Αφενός ο αντίπαλος έχει βελτιωθεί αρκετά και παρουσιάζεται δυνατός κι αφετέρου σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις τα παραπάνω στοιχεία παίζουν σπουδαίο ρόλο στην ανάδειξη του νικητή.

Το τελευταίο διάστημα-είναι αλήθεια-ότι έχουν παρουσιάσει σοβαρό προφίλ, αλλά η αδυναμία τους να κατακτούν «τρίποντα» δεν τους αφήνει να νιώσουν ασφαλείς.

Όσον αφορά, τώρα, στα σχέδια του 56χρονου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα, οι σκέψεις του είναι δύο. Μοιάζει πιθανό να παρατάξει την ομάδα του μ' ένα 5-4-1, αλλά δεν αποκλείεται να παραμείνει και στο 4-3-3.

Τα προβλήματα είναι ξανά πάρα πολλά, αφού δεν υπολογίζονται οι Νέιρα, Καστάνιος, Γκαργκαλατζίδης, Σηφάκης, Στάικος, Τσιλιανίδης, Ναμπί, Φερέιρα και Βαζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νιόπλιας: «Δύσκολο για μας, αλλά και για τον αντίπαλο»

Οι δύο σκέψεις του Νιόπλια για το «Αλκαζάρ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.