Γιώργος Σαμαράς για όλα: «Δεν ξενερώνουμε!»

11:12 | 05/03/2019

Η τιμωρία του ΟΦΗ, ο κίνδυνος υποβιβασμού, οι Βέρα-Ισις και ο Μπούσης. Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε για τα φλέγοντα θέματα.

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις με την πρωτόδικη απόφαση για την τιμωρία του ΟΦΗ.

Ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ μίλησε για την υπόθεση, το κατηγορητήριο, στάθηκε στον Μιχάλη Μπούση και τις προσπάθειες που καταβάλλει, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα, όπως το αγωνιστικό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Αν φταίμε, να πέσουμε 20 κατηγορίες! Αλλά...»

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη. Φυσικά και γνωρίζαμε την υπόθεση, ενημερωνόμασταν για τις εξελίξεις. Δεν γνωρίζαμε βέβαια το θέμα πριν μπούμε στον ΟΦΗ, πριν αναλάβουμε τη διοίκηση. Μάθαμε την υπόθεση πολύ αργότερα. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε νομικά και τώρα θα καταθέσουμε έφεση.

Από την πλευρά μας δεν έχουμε κάνει κάτι και δεν ξέρω και πόσο υπαρκτές είναι οι αποδείξεις ότι έχει κάνει κάτι ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ. Εχω διαβάσει τη δικογραφία και είναι «μου είπαν, του είπε» και όλο τέτοια. Αν πραγματικά είχε συμβεί αυτό και υπάρχουν αποδείξεις, να πέσουμε! Οχι μία κατηγορία, αλλά 20! Αλλά το θέμα είναι το δίκαιο με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν. Βέβαια, χωράει μεγάλη συζήτηση τι είναι δίκαιο και άδικο στην Ελλάδα. Το θέμα, όμως, είναι με βάση τα υπάρχουσα στοιχεία ποιο είναι το δίκαιο και ποιο είναι το άδικο. Δεν μπορώ να πω αν είμαι αισιόδοξος ή όχι. Δεν είμαι νομικός.

«Δεν ξενερώνουμε ποτέ!»

Δεν έχουμε ξενερώσει και ούτε πρόκειται. Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Οι ενέργειες που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ο,τι κι αν συμβεί με την ομάδα. Είτε πέσουμε είτε όχι. Οταν τελειώσει η χρονιά, στις 30/6, είναι στο χέρι του Μιχάλη Μπούση να κάνει τον απολογισμό. Να δει αν τον στήριξαν αυτοί που έπρεπε. Το πλάνο είναι κάτι μεγάλο, να φτιάξουμε τις Ακαδημίες, τα γήπεδα, να κάνουμε πολλά πράγματα.

Ο ΟΦΗ έχει δύναμη, έχει ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ηρθαμε για τα παιδιά, το μέλλον, τις Ακαδημίες. Οποιος θέλει να ακολουθήσει πολύ ευχαρίστως, όποιος δεν θέλει κανένα πρόβλημα. Εχουμε στομάχι, αντέχουμε!

«Από την αρχή θέλαμε Βέρα και Ισις»

«Εμείς μπήκαμε τον Οκτώβριο, μην το ξεχνάτε. Με τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα που είχε ο ΟΦΗ η προηγούμενη ομάδα προσπάθησε να φτιάξει ένα καλό ρόστερ. Από την αρχή ξέραμε, πριν μπούμε στην ομάδα, ήμασταν προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο. Αν δεν ήμασταν έτοιμοι τότε δεν χρειαζόταν να μπούμε τον Οκτώβριο. Ξέραμε από την αρχή το μεγάλο ρίσκο, αλλά δεν φοβηθήκαμε. Τα τελευταία 18 χρόνια στην ομάδα υπάρχει απαξίωση. Τον Ιανουάριο είναι δύσκολη η μεταγραφική αγορά, κάναμε πάρα πολλές μεταγραφές για τέτοια εποχή, αλλά προσπαθούμε να βγει κάτι στο γήπεδο. Παρακαλάμε να χτυπήσει η μπάλα δοκάρι και μέσα! 

Στα τελευταία παιχνίδια είναι καθαρά θέμα τελειώματος. Τον Βέρα και τον Ισις τους ήξερε ο Γιάννης (σ.σ Σαμαράς). Δεν είχαμε καμία διάθεση για αλλαγή προπονητή. Εγινε δυστυχώς αυτό το περιστατικό και ψάξαμε άλλον προπονητή. Θέλαμε να βρούμε ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει ΟΦΗ και Ηράκλειο. Από την πρώτη στιγμή η επιλογή μας ήταν ο Βέρα και ο Ισις. Με βάση τα αποτελέσματα δεν φαίνεται κάτι, αλλά αυτό που βλέπουμε εμείς, που έχουμε διαφορετική ματιά, μας ικανοποιεί γιατί γίνονται βήματα για κάτι καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρωτόδικη απόφαση: Υποβιβασμός και -6 για ΟΦΗ

Τι ισχύει με την τιμωρία του ΟΦΗ και το δεδικασμένο

Η πρώτη επίσημη αντίδραση του ΟΦΗ

Τι γίνεται με τη βαθμολογία της Super League

Ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης

Οργισμένη αντίδραση των οργανωμένων του ΟΦΗ

Όλες οι κινήσεις του ΟΦΗ για τη δικαίωση

Ο ΟΦΗ θα πληρώσει τα σπασμένα;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.