​Γιώργος Σίμος, 20 μήνες μετά...

ΟΦΗ

Έργα και ημέρες του 43χρονου προπονητή, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο του ΟΦΗ. Η νέα ήττα από την ΑΕΛ, τα συσσωρευμένα άσχημα αποτελέσματα του 2021 και γενικά πολύ άσχημη πορεία της ομάδας την εφετινή σεζόν έφεραν την παραίτηση.

Ο πρώην, πλέον, κόουτς του ΟΦΗ συναισθηματικά φορτισμένος αποχαιρέτησε παίκτες και διοίκηση και πλέον στον Όμιλο όπως όλα δείχνουν θα πορευτούν στο τελευταίο ματς αλλά και στα παιχνίδια των πλέι οφ με λύση εκ των έσω.

Στις 12 Ιουλίου του 2019 ο ΟΦΗ ανακοίνωνε – προς έκπληξη των περισσοτέρων – τον Γιώργο Σίμο ως νέο προπονητή της ομάδας, έπειτα από μια ιδιαίτερα ταραχώδη σεζόν. Δύο μέρες μετά, ο Σίμος βρέθηκε στην Ολλανδία και στο Άπελντορν όπου η ομάδα βρισκόταν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο απολογισμός

Έπειτα από 20 μήνες, με πολύ καλές και πολύ άσχημες στιγμές ο κόουτς του ΟΦΗ παραιτήθηκε. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ καταγράφεται επίσημα ως το 68ο του στον της ομάδας έχοντας συνολικά απολογισμό: 16 νίκες – 11 ισοπαλίες και 41 ήττες.

Αν θέλουμε να το αναλύσουμε περισσότερο, ο ΟΦΗ με τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο του είχε σε 61 ματς πρωταθλήματος συνολικά 15 νίκες και 36 ήττες, στο Κύπελλο κάθισε στον πάγκο σε 6 ματς με ρεκόρ 1-1-4 ενώ ήταν εκείνος που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στο Ευρωπαϊκό ματς με τον Απόλλων Λεμεσού, το πρώτο μετά από χρόνια.

Οι καλές και οι κακές στιγμές

Το ντεμπούτο του ήταν τον Αύγουστο του 2019 στο ‘’Βικελίδης΄΄ και στο 1-1 απέναντι στον Άρη, η περσινή εξαιρετική χρονιά πιστώνεται και στον ίδιο και η Ευρωπαϊκή έξοδος ενώ η χειρότερη περίοδος δεν είναι άλλη από αυτή την αγωνιστική κρίση των 10 σερί αγώνων στην Superleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-ΑΕΛ 2-3

Παραιτήθηκε ο Σίμος: «Ήταν τιμή μου, εγώ έχω την ευθύνη»

Η αποχώρηση του Γιώργου Σίμου από το «Γεντί Κουλέ»

Κόσμος και αποδοκιμασίες έξω από το «Γεντί Κουλέ»!

Τα άκουσαν Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.