Γκατούζο: «Γι' αυτό δεν πήγα στην Τοτέναμ»

11:15 | 21/07/2022

Πριν από έναν χρόνο, ο Τζενάρο Γκατούζο ξεκινούσε τη σεζόν ως προπονητής της Φιορεντίνα αλλά αποχώρησε πριν καν κοουτσάρει την ομάδα, μετά από μόλις δύο εβδομάδες λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση για τις μεταγραφές.

Λίγο καιρό αργότερα, το όνομά του έπαιξε σοβαρά για την Τότεναμ και αυτό το γεγονός θυμήθηκε σε συνέντευξή του ο Ιταλός τεχνικός. Παρόλα αυτά, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ειπώθηκαν ψέματα για τον ίδιο και δεν πήρε τη δουλειά, με τον Αντόνιο Κόντε τελικά να κάθεται στον πάγκο των «spurs».

«Έκανα λάθος που δεν μιλούσα τόσο καιρό, που δεν είχα ''εργαλεία'' να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά έτσι είμαι. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα ότι δεν υπέφερα από τα πράγματα που είπαν για εμένα, αλλά το έκανα στην σιωπή.

Μπήκα στον στόχο για πράγματα που δεν είναι μέρος του εαυτού μου, είμαι ένα διαφορετικό άτομο. Βγήκαν πράγματα τα οποία δεν είναι αλήθεια. Αν πάμε να πιάσουμε πράγματα τα οποία έχω πει 15 χρόνια πριν και τα βάλουμε σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο η διαφωνία θα είναι εκεί, αλλά είμαι διαφορετικός από όπως με έχουν περιγράψει».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Τότεναμ και στην Βαλένθια: «Η περσινή χρονιά με πόνεσε, είχα φύγει από την Φιορεντίνα και όλοι είχαν πειστεί ότι θα πήγαινα στην Τότεναμ. Και αυτό δεν ήταν αλήθεια. Δεν πήγα εκεί λόγω ψευδών κατηγοριών.

Ευτυχώς εδώ με υπερασπίστηκαν. Δυστυχώς τα social media μπορούν να καταστρέψουν ένα άτομο. Όταν έχεις μια υποστηρικτική οικογένεια και φίλους, το ξεπερνάς. Τα social media παίρνουν αρκετή κουβέντα, πρέπει να μπουν κανόνες. Κάποια πράγματα που ειπώθηκαν με έκαναν να νιώσω άσχημα, γιατί δεν είναι αλήθεια»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.