Γωνιωτάκης: «Προτιμώ τον Κύδωνα στον τελικό»

Mπασκετ

Ο προπονητής του Δειλινού, Γιώργος Γωνιωτάκης, μίλησε στο Capitano.gr για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας του ενώ αποκάλυψε ποιόν αντίπαλο επιθυμεί στους τελικούς της ΕΚΑΣΚ

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους της φετινής χρονιάς, στους παίκτες του αλλά και στον επερχόμενο τελικό. Έπειτα από την πρόκριση με 3-0 με αντίπαλο την Πεδιάδα, η ομάδα του Δειλινού περιμένει τον νικητή του ζευγαριού, Εργοτέλης - Κύδων (1-2) ώστε να μάθει τον αντίπαλο τους στο τελικούς.

 «Όλη η ομάδα είναι σαν μια «οικογένεια» και οι παίκτες είναι «δεμένοι» μεταξύ τους γι'αυτό το λόγο έφτασαν στην κορυφή και στους τελικούς» τονίζει στο Capitano.gr στην αρχική του τοποθέτηση.

Μάλιστα, αποκάλυψε και ποια από τις δύο ομάδες θα επιθυμούσε στον τελικό, εξηγώντας το γιατί.

  • Όσον αφορά τους παίκτες και την ομάδα του Δειλινού, τόνισε:

«Από την αρχή της χρονιάς στόχος μας ήταν η τετράδα και να παίξουμε καλό μπάσκετ, γι'αυτό μειώσαμε το ρόστερ σε σχέση με πέρυσι με σκοπό να βάλουμε πιο πολλούς μικρούς στη μεγάλη ομάδα. Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των μικρών του εφηβικού στην αντρική ομάδα, ούτως η άλλως η ομάδα είναι νεανική καθώς αποτελείται από φοιτητές και παίκτες μικρής ηλικίας. Τα παιδιά «δέσανε» μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή εντός και εκτός γηπέδου και γι'αυτό το λόγο, έφτασαν σε αυτό το σημείο των τελικών του πρωταθλήματος και έχουν περιθώρια να φτάσουν ακόμη πιο «ψηλά»».  

  • Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους επερχόμενους τελικούς της ΕΚΑΣΚ και στον αντίπαλο που θα κληθεί η ομάδα του να αντιμετωπίσει:

«Βάση αποτελεσμάτων επειδή η ομάδα μου έχει νικήσει δυο φορές στο φετινό πρωτάθλημα τον Κύδων και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου τα μεταφέρουμε στους τελικούς, μας συμφέρει να περάσουν οι «Χανιώτες». Η σειρά είναι αμφίρροπη γιατί και ο Εργοτέλης και ο Κύδων είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες με μεγαλύτερο ρόστερ από εμάς. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια να βρισκόμαστε σε «υψηλό» επίπεδο όσο γίνεται, για όσο καιρό θα είμαστε «άπραγοι», και να είμαστε αγωνιστικά έτοιμοι όταν έρθει η ώρα του τελικού. Και τις δύο ομάδες τις έχουμε αντιμετωπίσει από δύο φορές και ξέρουμε τι να περιμένουμε, σε γενικές γραμμές δεν προετοιμαζόμαστε ξεχωριστά για τον κάθε αντίπαλο, προετοιμαζόμαστε όμως με τα δικά μας πλάνα και το δικό μας σκεπτικό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.