Η 3η φορά του «Πετρακογιάννη»

SMS
12:18 | 02/04/2019

Η επιστροφή του αγαπητού στην Κρήτη, Γιάννη Πετράκη, στο Γεντί Κουλέ και το στατιστικό στα ματς κόντρα στον ΟΦΗ.

Τα έφερε έτσι η μοίρα και ο Γιάννης Πετράκης έρχεται στο Ηράκλειο για το ματς του Σαββάτου για να «κλειδώσει» την παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στη μεγάλη κατηγορία. Για να γίνει αυτό, βέβαια, θα πρέπει να «σκοτώσει» μία αγάπη του, τον ΟΦΗ.

Ο «Πετρακογιάννης», ένα αγαπητό πρόσωπο στο Ηράκλειο και όχι μόνο, με μεγάλη θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο (έχοντας προπονήσει 5 κρητικές ομάδες: ΟΦΗ, Εργοτέλη, Χανιά, Ηρόδοτο, Αστέρα Ρεθύμνου) ουδέποτε έκρυψε την αναγνώριση και τον σεβασμό του για την ομάδα του ΟΦΗ. Αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Ποιος θα περίμενε ότι ο «τελικός» του ΠΑΣ του Πετράκη θα είναι κόντρα στον ΟΦΗ που δίνει τον δικό του «τελικό».

Το αξιοσημείωτο, βέβαια, με τον Γιάννη Πετράκη είναι ότι έχει βρεθεί αντίπαλος του Ομίλου στο Γεντί Κουλέ δύο φορές και το απίστευτο είναι ότι σε αυτές τις δύο φορές, με δύο διαφορετικές ομάδες, το διάστημα που μεσολάβησε ήταν λίγοι μήνες.

Συγκεκριμένα, η πρώτη του φορά ήταν όντας προπονητής του Εργοτέλη, τη σεζόν 2013-2014, όπου ήρθε 1-1 με τον ΟΦΗ στο «Θ.Βαρδινογιάννης». Το Γενάρη εκείνης της σεζόν αποχωρεί από τον «Εργο» για να πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα και λίγο μετά, στο ίδιο πρωτάθλημα, κατεβαίνει ξανά στο Γεντί Κουλέ όντας αυτή τη φορά προπονητής του «Αγιαξ της Ηπείρου». Αποτέλεσμα και σε αυτό το ματς; 1-1. Οπως θα δείτε στο σχετικό video, σε εκείνο το ματς είχε ξεχωρίσει το υπέροχο γκολ του Νούνιες.

Από τότε και εκείνα τα δύο 1-1 σε διάστημα λίγων μηνών έως και σήμερα ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Το Σάββατο έφτασε η ώρα για την επιστροφή σε ένα ματς ειδικών συνθηκών. Σε ένα ματς όπου η καρδιά του είναι χωρισμένη στα δύο, τα συναισθήματα μοιρασμένα και η ψυχολογία του σίγουρα η πιο περίεργη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα προφητικά λόγια του Ποτουρίδη

Βέρα, θ' αφήσω μουστάκι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.