Η άφιξη Μάγκετ σηματοδοτεί εξελίξεις…

16:20 | 11/05/2018

Η παρουσία του ιδιοκτήτη του Εργοτέλη Μάγκετ Σάμι στο Ηράκλειο τις προσεχείς ημέρες, θα δρομολογήσει την έναρξη των εξελίξεων στην κρητική ομάδα.

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή, καθώς το “deal” για την πώληση της Λιρς «ναυάγησε» και όλα δείχνουν πως η Βελγική ομάδα θα οδηγηθεί σε πτώχευση και πιθανόν διάλυση, παρόλα αυτά θα επικεντρωθεί σε όλα τα θέματα του Εργοτέλη ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Και δεν είναι και λίγα αυτά τα θέματα…

Αρχικά θα έχει συναντήσεις και συζητήσεις με τον Γκώνια, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Wadi Degla, με τα δεδομένα να παραμένουν ίδια όπως σας τα είχαμε παρουσιάσει

Στην περίπτωση όπου πεισθεί ο Βοιωτός προπονητής να συνεχίσει την καριέρα του στην Αίγυπτο, πράγμα δύσκολο, θα πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες αναζήτησης του αντικαταστάτη του. Στην αντίθετη και πιο πιθανή, περίπτωση όπου παραμείνει στην κρητική ομάδα, να γίνουν οι πρώτες κινήσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Άλλο σημαντικό ζήτημα είναι η περίπτωση μετεγγραφής του Ούγκο Κάιπερς. Η δελεαστικότατη πρόταση από την Τσίβας Γουαδαλαχάρα θα συζητηθεί εκ νέου, πλέον με την παρουσία Σάμι, ενώ θα εξετασθούν και οι άλλες που υπάρχουν από ΟΣΦΠ και ΑΕΚ. Προφανώς αυτή του συλλόγου από το Μεξικό είναι σε προτεραιότητα, παρόλα αυτά στον Εργοτέλη δεν θα αφήσουν και τις άλλες κρούσεις-προτάσεις δίχως να τις εξετάσουν.

Όλα τα παραπάνω έχουν άμεση εξάρτηση με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αναφορικά και με τις εσωτερικές κινήσεις (μετεγγραφές-αποχωρήσεις) που θα υπάρξουν στον Εργοτέλη και οι οποίες θα γίνουν βάσει των εισηγήσεων Γκώνια. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.