Η αξία του Βούρου

ΟΦΗ

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε πόσο κομβική μονάδα είναι για τον ΟΦΗ.

Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του, στα φιλικά της προετοιμασίας, ο Πραξιτέλης Βούρος φρόντισε να περάσει το... μήνυμα του.

Ο Μυτηλινιός στόπερ προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας του Ηρακλείου και φάνηκε ν' αποτελεί το "χάμερ" που έψαχνε ο Όμιλος για τα μετόπισθεν.

Στην πορεία, βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για τον ίδιο, αφού ανήκε κι αυτός στη μεγάλη φετινή λίστα των τραυματιών του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν του επέτρεψε να βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό και έχασε αρκετά παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Το σημαντικό, πάντως, είναι ο Βούρος να παραμείνει υγιής κατά τη διάρκεια των πλέι άουτ, καθώς η ομάδα του τον χρειάζεται.

Στην αναμέτρηση με τον Βόλο απέδειξε την ποιότητα του και τη στόφα του, αλλά και το πόσο είχε λείψει από τον ΟΦΗ το προηγούμενο διάστημα.

Με την επάνοδο του στο αρχικό σχήμα, έπειτα από σχεδόν δύο μήνες, ο Όμιλος κατάφερε να κρατήσει το μηδέν πίσω και να σπάσει το αρνητικό σερί των 10 ηττών.

Ο Βούρος έβγαλε σιγουριά και ασφάλεια, ενώ με τον δυναμισμό του κέρδισε τις περισσότερες "μονομαχίες" που έδωσε.

Ήταν σωστός στις αποφάσεις του, καθοριστικός στις επεμβάσεις του και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να τον εκθέσουν.

Διαθέτει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα για να ηγηθεί της άμυνας του συνόλου του Νιόπλια και μπορεί φυσικά να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Τώρα που η κατάσταση είναι κρίσιμη και οι ισορροπίες είναι λεπτές, ο ηρακλειώτικος σύλλογος τον έχει ανάγκη, στην προσπάθεια του να παραμείνει στη Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να αξιοποιήσει τον Καστάνιος

Η πρώτη «νίκη» του ΟΦΗ

Καστάνιος για MVP

Ποια είναι η διάγνωση για Βούρο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.