Η αλλαγή στρατηγικής στις μεταγραφές του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Η αποχώρηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά και η παρουσία του Νταμπράουσκας διαφοροποιεί τον τρόπο που θα κινηθεί ο ΟΦΗ μεταγραφικά.

Αν κάτι έχει ενδιαφέρον στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου δεν είναι το πού ακριβώς θα κινηθεί ο ΟΦΗ για να ενισχυθεί, αλλά το πώς.

Με την αποχώρηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά και την έλευση του Νταμπράουσκας αλλάζει και ο τρόπος που θα κινείται πλέον ο ΟΦΗ στις μεταγραφές, άσχετα με το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Την τελευταία τετραετία οι δύο άνδρες ήταν αυτοί που είχαν το γενικό πρόσταγμα στις μεταγραφικές κινήσεις και όχι ο προπονητής. Με τον Νταμπράουσκας αυτό διαφοροποιείται και ο Λιθουανός είναι εκείνος που όχι μόνο θα ενημερώσει για το πού ακριβώς χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του, αλλά θα έχει και λόγο στις κινήσεις που θα γίνουν.

Η προσεχής μεταγραφική περίοδος είναι η πρώτη της εποχής Μπούση χωρίς του Σαμαράδες στο "τιμόνι" και επί της ουσίας είναι η πρώτη που οι μεταγραφές θα έχουν περισσότερο χαρακτήρα προπονητή και όχι το μοντέλο με τον τεχνικό διευθυντή ή τον διευθυντή ποδοσφαίρου.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσληφθεί τεχνικός διευθυντής, μπορεί να είναι ένα ζήτημα που φαίνεται πως έχει "παγώσει" προς το παρόν, αλλά παραμένει στην ατζέντα. Ούτε σημαίνει πως ο τεχνικός διευθυντής θα έχει διακοσμητικό χαρακτήρα. Απλώς ο ΟΦΗ περνάει πια σε ένα διαφορετικό επίπεδο με τον προπονητή να έχει τον πρώτο λόγο, να είναι σαφώς πιο ενεργός σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Και στην περίπτωση του Νταμπράουσκας θα παίξει ρόλο αφού από τις προηγούμενες θητείες του ο τεχνικός του Ομίλου έχει γνώμη για τη μεταγραφική αγορά και κυρίως τη βαλκανική που θα απασχολήσει τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Xoυάν Νέιρα, ο Maestro του ΟΦΗ

ΟΦΗ, ξέρεις τι έκανες το προηγούμενο καλοκαίρι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.