Η αποχώρηση Στίβενς και το «Νο1» αν πωληθεί ο Μανδάς

ΟΦΗ

Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη θέση του τερματοφύλακα και τι θα γίνει αν φύγει ο Χρήστος Μανδάς.

Ο Στίβενς αποτελεί, όπως αναμενόταν, παρελθόν και αυτό δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Χρήστος Μανδάς παραμένει το νο1 και αναντικατάστατος στο τέρμα εφόσον φυσικά δεν προκύψει πώληση. Ήδη υπάρχουν σοβαρές βολιδοσκοπήσεις για τον νεαρό γκολκίπερ του ΟΦΗ και γι' αυτό το λόγο στην ομάδα έχουν κάνει τα κουμάντα τους για το μέλλον και δη ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε περίπτωση που ο Μανδάς αποχωρήσει.

Tα πράγματα είναι ξεκάθαρα ως προς το τέρμα, αφού στον ΟΦΗ πιστεύουν στον Νίκο Χριστογεώργο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι δεύτερος πίσω από τον Μανδά και αν πουληθεί ο 23χρονος γκολκίπερ τότε θα πάρει το «χρίσμα» και θα συνεχίσει ως πρώτος.

Αυτό δεν σημαίνει πως σε τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, ωστόσο αυτός που θα αποκτηθεί δεν θα πάει στον ΟΦΗ για να παραμερίσει τον Χριστογεώργο, αλλά για να συμπληρωθεί η τριάδα και επί της ουσίας να είναι ως δεύτερος.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο είναι ένα πρότζεκτ που στηρίζουν στην Κρητική ομάδα και φυσικά ο Λιθουανός προπονητής, ο οποίος πιστεύει ότι αν φύγει ο Μανδάς τότε ο Νίκος Χριστογεώργος μπορεί να γίνει ο επόμενος και να φορέσει τα γάντια του.

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι μία θεωρητική συζήτηση, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι στον ΟΦΗ έχουν σχεδιάσει την επόμενη μέρα σε ό,τι αφορά το τέρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Στίβενς από τον ΟΦΗ

Τα μεταγραφικά δεδομένα έως τώρα: Με ποιους θα πάει Ολλανδία

Ο ΟΦΗ «έχτισε» από τον χειμώνα για ένα καλοκαίρι χωρίς γκρίνια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.