Η απόφαση για Ζερκάν και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί εξτρέμ

SMS

Η περίπτωση Ζερκάν, το επικείμενο τέλος και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί εξτρέμ.

Η περίπτωση του Ζερκάν από την αρχή ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον ΟΦΗ. Ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε ως ταλέντο, ένας ποδοσφαιριστής που θεωρητικά είχε προοπτικές, αλλά ταυτόχρονα ένας ποδοσφαιριστής που ποτέ δεν έδειξε το κάτι διαφορετικό στον ΟΦΗ «κουβαλώντας» στο Ηράκλειο τις παθογένειές του.

Ο Ομιλος βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με την Μπορντό για να τερματιστεί πρόωρα ο δανεισμός και ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από το Ηράκλειο. Πρόκειται για μία κοινή απόφαση και των δύο πλευρών, μία απόφαση που έδειχνε από την αρχή της συνεργασίας πως είναι πιθανό να καταλήξει σε αυτό το γρήγορο τέλος.

Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ο Νίκος Νιόπλιας είχε δηλώσει πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα έτοιμος για να παίξει σε επίπεδο Super League και παρά το γεγονός ότι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ έδειξε τη διάθεση να του δώσει ευκαιρίες και να δουλέψει μαζί του στη διακοπή (θα έπαιζε στο φιλικό της Παρασκευής με τον Γιούχτα στις Αρχάνες), ο Ζερκάν ποτέ δεν «κόλλησε» με την ομάδα και ετοιμάζεται να αποχωρήσει χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό. Θυμίζουμε πως ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά αποκλείστηκε την ημέρα του αγώνα για να βγει η 20άδα.

Εφόσον βρεθεί η φόρμουλα με την Μπορντό και ο παίκτης αποχωρήσει από τον ΟΦΗ είναι πιθανό ο Ομιλος να ασχοληθεί σοβαρά για εξτρέμ μέχρι την ολοκλήρωση και των μεταγραφών των ελεύθερων στις 30 Σεπτεμβρίου. Οπως έχουμε γράψει, ο ΟΦΗ έχει τα «ραντάρ» ανοιχτά για τους ελεύθερους, έχει εντοπιστεί και εξτρέμ και πλέον δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Αυτό, όμως, που έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να υπάρξει συμφωνία με τη γαλλική ομάδα για τον τερματισμό του δανεισμού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.