Οι ελεύθεροι και αυτό που ψάχνει ο ΟΦΗ

SMS

Στον ΟΦΗ κοιτάζουν στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών μόνο ξεχωριστές περιπτώσεις.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, σχεδόν σε μία εβδομάδα, «κλείνει» το «παράθυρο» και για τις περιπτώσεις των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και μένει να δούμε αν ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σε μία ακόμα απόκτηση ή... πάρει μετάθεση για τον χειμώνα.

«Κάτι δουλεύουμε, για ελεύθερο», ήταν τα λόγια του Νίκου Νιόπλια μετά το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ που ήρθε να επιβεβαιώσει πως ο ΟΦΗ δεν... γυρίζει την πλάτη στους παίκτες που δεν έχουν ομάδα και εφόσον προκύψει κάτι καλό θα κινηθεί αναλόγως. Η αλήθεια είναι και ουσιαστικά το είπε και ο κόουτς του ΟΦΗ, πως η Κρητική ομάδα κάτι δουλεύει, έχει εντοπίσει κάποιους στόχους (σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναφερθήκαμε και στην περίπτωση εξτρέμ από το εξωτερικό) και επί της ουσίας αναμένουμε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Στον ΟΦΗ δεν θέλουν σώνει και καλά να κάνουν μεταγραφή ούτε πιέζονται, αλλά όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Όμιλος έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά σε κάθε τι καλό μπορεί να προκύψει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Το θέμα είναι αν αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής να είναι κάποια εξαιρετική περίπτωση και να μπορεί να βοηθήσει άμεσα ή να είναι μία ξεχωριστή περίπτωση με φόντο το μέλλον, να έχει δηλαδή προοπτικές. Δεν πρόκειται να γίνει μεταγραφή χωρίς λόγο και ουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Analysis: Πώς οι μεταγραφές και η διακοπή θα αλλάξουν τον ΟΦΗ

Περέα-Γκερέρο: Τι κατέγραψε το «σκανάρισμα» στο ντεμπούτο τους

Γκερέρο: «Ο ΟΦΗ θα γίνει ακόμα καλύτερος και θα τον απολαύσουμε»

Μπαλογιάννης: «Ο κ.Νιόπλιας είναι πολύ καλός άνθρωπος πάνω από όλα, μας βοηθάει πολύ»

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ μέχρι την 13η αγωνιστική: Κυριακή με Αστέρα και Ολυμπιακό, Τετάρτη με ΑΕΚ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.