Η αποστολή του ΟΦΗ και το ερωτηματικό για το σύστημα

08:10 | 21/12/2022

Δεν αποκλείεται να δούμε αύριο κόντρα στον Ατρόμητο το 3-5-2 με το οποίο ο ΟΦΗ πορεύτηκε στα χειμερινά φιλικά.

Με την ανακοίνωση της αποστολής το μεσημέρι, μετά την πρωινή προπόνηση, ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με τον Ατρόμητο.

Πάνω-κάτω είναι γνωστό ποιους θα πάρει ο Βάλντας Νταμπράουσκας, εξάλλου οι απουσίες πια έχουν ελαχιστοποιηθεί και έχουν περιοριστεί στους τραυματίες Καμάου και Τζου. Αυτό που αποτελεί ερωτηματικό είναι το σύστημα που θα επιλέξει για την αυριανή αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ".

Ο ΟΦΗ έπαιξε στα χειμωνιάτικα φιλικά, στη διακοπή του Μουντιάλ, με 3-5-2. Σύστημα που προέκυψε από τις απουσίες, αλλά φάνηκε να λειτουργεί και ανέδειξε το ταλέντο του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη (ο οποίος θα απουσιάσει αύριο λόγω καρτών).

Τώρα ο Λιθουανός προπονητής έχει πιο πολλούς παίκτες στη διάθεσή του, κυρίως στην επίθεση, επιστρέφουν Γκερέρο, Ντουρμισάι και Μπιφουμά και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο 4-3-3.

Επί της ουσίας όμως όλα θα κριθούν από την επίθεση και ποιους θα επιλέξει ο Νταμπράουσκας βάσει ετοιμότητας. Ο Γκερέρο είναι έτοιμος να αγωνιστεί και αυτός είναι ο σίγουρος. Αν επιλεγεί το 3-5-2 θα παίξει προωθημένος με τον Τοράλ λίγο πιο πίσω του. Σε αντίθετη περίπτωση, με τριάδα δηλαδή μπροστά, αναμένεται σίγουρα να δούμε τον Ντίκο στο ένα «φτερό» και πιθανόν τον Τοράλ στο άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκερέρο: «Επέστρεψα και θέλω νίκη μπροστά στον κόσμο μας»

Τελευταία προπόνηση και αποστολή πριν από τον Ατρόμητο

Η στόχευση του ΟΦΗ στο δύσκολο μεταγραφικό Γενάρη


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.