Η αποθέωση από τον εκπληκτικό κόσμο και τα συγχαρητήρια του Μπούση

22:15 | 29/01/2023

Το σχόλιο του Μιχάλη Μπούση, ο φανταστικός κόσμος του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη και τα «όλε» στο φινάλε του ματς.

Υπερήφανος για την προσπάθειά μας, έγραψε στο instagram ο Μιχάλης Μπούσης, σχολιάζοντας την αναμέτρηση του ΟΦΗ στο γήπεδο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Untitled-4rrr.jpg#asset:433088

Ο ΟΦΗ μπορεί να γνώρισε την ήττα το απόγευμα της Κυριακής, σπάζοντας το σερί που κρατούσε από την ήττα κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά η προσπάθεια των παικτών και η γενικότερη εμφάνιση της ομάδας και η νοοτροπία της είναι αυτά που μένουν στο τέλος της ημέρας.

Ο κόσμος του ΟΦΗ είδε μία ομάδα να παίζει ως μεγάλη που είναι σε μία δύσκολη έδρα διεκδικώντας μέχρι τέλους να πάρει κάτι από το ματς. Οι μεγάλες ευκαιρίες των Γκρόνινγκ και Μπάκιτς είναι αυτές που μένουν ως το επιστέγαγμα της προσπάθειας και η απόδειξη πως ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας άλλαξε νοοτροπία και πηγαίνει σε κάθε ματς για τη νίκη.

Οι περισσότεροι από 300 φίλαθλοι του ΟΦΗ που βρέθηκαν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου αποθέωσαν στο τέλος τους παίκτες και τον Νταμπράουσκας. Είναι χαρακτηριστική η εικόνα στο φινάλε όπου οι παίκτες του Ομίλου πήγαν στη θύρα που ήταν οι φίλοι της ομάδας και χειροκροτήθηκαν ενώ έκαναν μαζί τους "όλε".

324441207_746108066869685_3714491069097374452_n.jpg#asset:433089


Την αποθέωση γνώρισε και ο Νταμπράουσκας, ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε στην φανταστική παρουσία των φιλάθλων που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας.

Λογικό είναι, λοιπόν, ο Μιχάλης Μπούσης να αισθάνεται υπερήφανος όπως υπερήφανος είναι και ο λαός του ΟΦΗ που βλέπει την ομάδα του να μεγαλώνει και να έχει τη νοοτροπία της νικήτριας όποιος κι αν είναι απέναντι ο αντίπαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1

Νταμπράουσκας: «Είμαι συγκινημένος με τον απίστευτο κόσμο του ΟΦΗ»

Ο τρομερός Μανδάς και η παρουσία του Πογέτ στο Καραϊσκάκη

Η αντίδραση του Νταμπράουσκας σε προκλητική ερώτηση

Ηχητικό: H ένταση στη συνέντευξη Τύπου του Νταμπράουσκας με δημοσιογράφο που προσέβαλε τον ΟΦΗ

Τρέλα: Το γκολ του Ντίκο μέσα από την εξέδρα των φίλων του ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.