Η χρησιμότητα του Ουές

ΟΦΗ

Στο παιχνίδι του ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ουές πρέπει να επιστρέψει στα στάνταρ του

Ο Αμπντούλ Ουές δεν έχει μπει φορτσάτος στη νέα σεζόν. Την περασμένη περίοδο ήταν μία από τις βασικότερες μονάδες του Ομίλου, όμως φέτος έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και οι 3 έως τώρα συμμετοχές του στο πρωτάθλημα είναι όλες ως αναπληρωματικός και ολιγόλεπτες.

Μέχρι σήμερα ο 23χρονος ακραίος μπακ δεν… πατάει καλά και δε βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Νίκου Νιόπλια. Είναι γεγονός ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής οφείλει να… βάλει το πόδι στο γκάζι και ν’ ανεβάσει την απόδοση του.

Αν μη τι άλλο έχει την ποιότητα να προσφέρει πράγματα στον ηρακλειώτικο σύλλογο και σίγουρα υπάρχουν προσδοκίες από το τεχνικό επιτελείο. Είναι, επίσης, δεδομένο ότι ο Ουές θα πάρει τις ευκαιρίες του μέσα στην χρονιά, τις οποίες καλείται να εκμεταλλευτεί.

Θεωρητικά η φυσική του θέση, αυτή του δεξιού μπακ, έχει «κλείσει» για την αναμέτρηση που έρχεται κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» (03/10). Ο Μαρινάκης τα πάει μια χαρά και η εμπειρία του είναι μάλλον απαραίτητη στη συνάντηση με τους Θεσσαλονικείς.

Οπότε βασικός στα μετόπισθεν δεν ξεκινάει… Δε θ’ αποτελέσει, πάντως, έκπληξη αν βρεθεί στην 11άδα του ΟΦΗ, καθώς ο Ουές διαθέτει μια σχετική ευελιξία. Μπορεί, δηλαδή, να παίξει και πιο μπροστά.

Ο Όμιλος, άλλωστε, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα «φτερά» της επίθεσης του. Ο Καμάου έχει τεθεί ήδη νοκ-άουτ, ενώ ο Λάμπρου δεν υπολογίζεται, λόγω της συμφωνίας των δύο ομάδων.

Διαθέσιμος πλέον εξτρέμ είναι μονάχα ο Γρίβας, αλλά και ο φαν Ντάινεν, που αφενός δεν πείθει καθόλου και αφετέρου δεν είναι και ο κλασικός παίκτης γραμμής.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, αν δεν προλάβει τον αγώνα και ο Καστάνιος και ο Ντουρμισάι θα πρέπει υποχρεωτικά να παίξει στην κορυφή, το πρόβλημα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Όπως και να’ χει, ο Ουές πρέπει στη συνέχεια να παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, να… δώσει ένταση και να επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Νέιρα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Tα πρώτα χαμόγελα των σεισμόπληκτων και το σοκ των ποδοσφαιριστών


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.