Η δικαίωση ξεκινάει από την Ριζούπολη

08:10 | 09/03/2019

Η «μάχη» για τη δικαίωση αρχίζει εντός αγωνιστικών χώρων για τον ΟΦΗ…

Ο Όμιλος παλεύει με… θεούς και δαίμονες. Είναι μόνος του και απέναντι του στέκονται τα «θεριά» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι νέες… τάσεις, τα νέα… ήθη και έθιμα που θέλει να καθιερώσει δεν είναι συμβατά με το κατεστημένο και αυτό φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους.

Όπως και να’ χει, η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στην «καρδιά» της μπόρας. Μέχρι πρότινος είχε να δώσει μονάχα μία «μάχη». Αυτή για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από την περασμένη Δευτέρα (05/03) , ωστόσο, στο «κάδρο» μπήκε και η εξοντωτική ποινή από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Τα «μέτωπα» είναι πια δύο και οι «ασπρόμαυροι» καλούνται ν’ αντέξουν και να το πάνε μέχρι τέλους. Οι εξωαγωνιστικές εξελίξεις, άλλωστε,  έχουν άμεση επίδραση, όπως είναι λογικό, και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Χάιμε Βέρα και οι παίκτες του δεν είναι δυνατόν να μείνουν ανεπηρέαστοι.

Η θέση τους δεν είναι δύσκολη και έγινε δυσκολότερη με τα τελευταία γεγονότα. Οφείλουν, πάντως, να στείλουν την Κυριακή (10/03) «ηχηρό» μήνυμα. Να δείξουν πως τα… περίεργα που συμβαίνουν τους έχουν κάνει πιο δυνατούς και ο αγώνας για τη δικαίωση ξεκινάει από το γήπεδο.

Ο ΟΦΗ πρέπει να πάρει τη νίκη και μέσα από την εμφάνιση του απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ν’ αποδείξει ότι είναι συμπαγής και ότι θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσης, τόσο για τη σωτηρία στη Super League, όσο και για να «καθαρίσει» το όνομα του.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για το ιστορικό σωματείο, το οποίο θέλει συσπείρωση και αδιάκοπη προσπάθεια για ν’ αποφύγει τις… τρικλοποδιές και στο φινάλε να σταθεί όρθιο. Και αν τα καταφέρει, τότε πολλοί θα τρέχουν να κρυφτούν…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Η παρουσία Μπούση και η έφεση του ΟΦΗ

Ολη η Κρήτη στο πλευρό του ΟΦΗ

Ιδού η αγωγή κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ

Τι υποστηρίζει ο Αλετράς για την αγωγή

Η οργισμένη ανακοίνωση των συνδέσμων

Πότε αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.