Η έφεση του Βέρα και η στάση του ΟΦΗ

13:46 | 02/07/2019

Βέρα και Ισις άσκησαν έφεση για την απόφαση της UEFA. Ποια η στάση του ΟΦΗ και πώς έχει η κατάσταση με τον προπονητή.

Χάιμε Βέρα και Αλεχάστρο Ισις άσκησαν έφεση κατά της απόφασης της UEFA για το περίφημο θέμα του διπλώματος, το οποίο τους κόστισε τη θέση τους στον ΟΦΗ και μένει να δούμε πότε αυτή θα εκδικαστεί.

Πού εμπλέκεται ο ΟΦΗ σε αυτό; Το ιδανικό για τον Όμιλο θα ήταν να εκδικαστεί το συντομότερο δυνατό και να βγει επίσης το συντομότερο δυνατό η απόφαση. Σε περίπτωση που αυτή είναι θετική και δικαιωθούν οι δύο Χιλιανοί, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή στο όλο ζήτημα.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πιο... σκληρή. Συνήθως αυτές οι διαδικασίες είναι λίγο χρονοβόρες και ο ΟΦΗ δεν μπορεί να αφεθεί στη... μοίρα της UEFA. Σίγουρα ο Όμιλος θα ήθελε να συνεχίσει με τον Βέρα και τον Ισις και αυτό έχει ξεκαθαριστεί από την πρώτη στιγμή, ενώ και ο Γιάννης Σαμαράς στις δηλώσεις του στην «πρώτη» της Δευτέρας στο ΒΑΚ τόνισε ότι πρόκειται για άδικη απόφαση. Ωστόσο, ο ΟΦΗ δεν μπορεί να περιμένει και να ρισκάρει, αφού δεν γνωρίζει πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση και σίγουρα δεν ξέρει αν θα υπάρξει δικαίωση.

Εξάλλου, είναι λίγες οι φορές που μία απόφαση της UEFA αλλάζει σε δεύτερο βαθμό, αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις αποφάσεις της. 

Οπως αναφέραμε και πιο πάνω, το ιδανικό για τον ΟΦΗ θα ήταν να βγει η απόφαση της έφεσης μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να είναι θετική. Τότε, ναι, σε αυτή την περίπτωση ίσως να έχουμε τη μεγάλη ανατροπή. Παρ' όλα αυτά, στην κρητική ΠΑΕ συνεχίζουν κανονικά την αναζήτηση προπονητή αφού δεν θέλουν να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Δεν αποκλείεται, πάντως, να καθυστερήσει λίγο το θέμα και να πάει για την άλλη εβδομάδα μήπως και βγει η απόφαση της έφεσης μέχρι την Παρασκευή.

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα προπονητή στον ΟΦΗ πήρε διαστάσεις σίριαλ και σε αυτό δεν φέρει καμία ευθύνη η ομάδα. Ο Όμιλος ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία με τους Βέρα-Ισις, οι επικεφαλής πίστευαν μέχρι τελευταία στιγμή ότι η απόφαση θα είναι θετική, το πάλεψαν για να είναι θετική και τώρα είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για τον αντικαταστάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαμαράς: «Να ταιριάζει στο προφίλ ο νέος προπονητής»

Χωρίς βιασύνη για προπονητή και παίκτες

Προς αλλαγή δεδομένων στο σίριαλ με τον Νέιρα

Πότε έρχονται Μάνος και Φερέιρα

Τέλος ο Ποτουρίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.