Η επιβράβευση και το «ευχαριστώ» του Μανώλη Βογιατζάκη

SMS
09:44 | 22/06/2021

Τι ανέφερε σε ανάρτηση του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ

Ο Μανώλης Βογιατζάκης, μέσω ανάρτησης στα social media ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ αλλά και όσους συμμετείχαν σε αυτό. Μάλιστα, τόνισε ότι το ντοκιμαντέρ αποτελεί μια παρακαταθήκη προς τη νέα γενιά των φιλάθλων της ομάδας.

Η ανάρτηση του:

Το χαμόγελο στο πρόσωπο και η συγκίνηση στα μάτια των πρωταγωνιστών της χρυσής βραδιάς του 1987 αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση όσων εργάστηκαμε σκληρά για έναν και πλέον χρόνο, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ντοκιμαντέρ αντάξιο των προσδοκιών τους, το οποίο θα μείνει ως παρακαταθήκη στη νέα γενιά των φιλάθλων της ομάδας μας. Αξίζουν τον απόλυτο σεβασμό όλων!

Αυτό που ζήσαμε χθες, στην Α' προβολή του ντοκιμαντέρ, σε έναν εμβληματικό χώρο του Ηρακλείου, στο "Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης" ήταν η πραγματοποίηση ενός μεγάλου στόχου. Κάπως έτσι το είχαμε φανταστεί... Αν δεν υπήρχαν και τα ειδικά μέτρα για τον Covid-19 θα ήταν μια μεγάλη γιορτή, ανοιχτή για όλο τον κόσμο του ΟΦΗ.

Προσωπικά θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στους 26 ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου τις εμπειρίες τους από μια πολύ σημαντική μέρα της ζωής τους.

Επίσης στη διοίκηση που μας επιτρέπει να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας και να θέτουμε συνεχώς νέους στόχους. Στην άμεση συνεργάτιδα μου, Menia Sideraki για την εξαιρετική δουλειά της, στον ταλαντούχο σκηνοθέτη Konstantinos Economou ο οποίος έδωσε τη δική του - υπέροχη - πινελιά στο ντοκιμαντέρ και φυσικά σε όλους τους συναδέλφους μου στα γραφεία και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ . Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα η χθεσινή υπέροχη βραδιά!

"Ήτανε μια φορά... 21.06.87". Απολαύστε το ντοκιμαντέρ της πιο χρυσής στιγμής του OFI Crete F.C. απόψε (22/6) στις 20.30 στο Novasports 1 HD και αύριο (23/6) στις 23:00 σε επανάληψη στο ίδιο κανάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εβγαλε είδηση για τον Σκαφιδαρά ο Λαμπρινός

Tο βίντεο με τις συγκινητικές δηλώσεις Πουρσανίδη

«Έτσι έζησα το κύπελλο του '87»

Περήφανος ο Μπούσης: «Θα το σηκώσουμε ξανά!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.