Η επιστροφή στο 4-3-3 και τα ερωτηματικά

ΟΦΗ

Η αλλαγή συστήματος και η πιθανή ενδεκάδα του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι στην Τρίπολη.

Σε ρυθμούς Τρίπολης βρίσκεται ο ΟΦΗ, ο οποίος σήμερα θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση -στην Τρίπολη- ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Με 4 βαθμούς έως τώρα στο "σακούλι" του, ο τελευταίος στον αγώνα-θρίλερ με τον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ πηγαίνει στην έδρα του πάντα επικίνδυνου Αστέρα, με τον οποίο επί της ουσίας έχουν τον ίδιο στόχο: την εξάδα και τα πλέι οφ.

Το ευχάριστο για τον Ομιλο και δη τον Νιόπλια είναι ότι το "απουσιολόγιο" έχει σχεδόν αδειάσει. Αν εξαιρέσουμε Νέιρα, Τσιλιανίδη, Καμάου και Γιαννούλη, ο προπονητής του ΟΦΗ μετράει πολλές επιστροφές, με τελευταία του Μπιφουμά που γύρισε από την Εθνική της χώρας του, όπερ σημαίνει ότι έχει λύσεις για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αυτό που φαντάζει σίγουρο και το δοκίμασε στις προπονήσεις είναι το 4-3-3. Το σύστημα που έχει δουλέψει περισσότερο ο ΟΦΗ και είναι από αυτά που προτιμάει ο Νίκος Νιόπλιας και πλέον με περισσότερες λύσεις μπορεί να επιστρέψει σε αυτό.

Αυτό που δεν είναι σίγουρο αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας, αφού παραμένουν κάποια ερωτηματικά. Οι "σίγουροι" είναι οι Στίβενς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής και Μπαλογιάννης, όπως και οι Ντιουσέ, Μεγιάδο και Γκερέρο. Στη συνέχεια αρχίζουν τα... δύσκολα. Είτε θα δούμε στον άξονα τον Τοράλ, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή από τον τραυματισμό του, αντί του Περέα είτε θα προτιμηθεί για βασικός, για δεύτερο σερί ματς, ο δεύτερος, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στην επίθεση, με δεδομένο πως ο Γκερέρο θα είναι φορ, μένει να δούμε τα "φτερά". Ο Ντίκο λογικά έχει σίγουρη θέση στη μία πλευρά, στην άλλη "παίζεται" ανάμεσα σε Μπιφουμά και Ντουρμισάι.

Αν πρέπει να ρισκάρουμε μία πρόβλεψη για την ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα, θα πούμε τους: Στίβενς, Λάρσον, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα, Ντίκο, Μπιφουμά και Γκερέρο.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας της Τρίπολης αρχίζει στις 15:00 (Κυριακή, 02/10) με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports PRIME.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ για Τρίπολη

Αυτή είναι η Ακαδημία του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ στο πλευρό του Εργοτέλη: «Σεβασμός και δύναμη στον συντοπίτη»

O OΦΗ της σεζόν: Το πάρε-δώσε και ο σχηματισμός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.