H επιστροφή των «Διόσκουρων»

ΟΦΗ

Η αγωνιστική άνοδος των Νέιρα-Μεγιάδο μπορεί να προσφέρει άλλη δυναμική στον ΟΦΗ της νέας σεζόν

Μπορεί παραδοσιακά την καλοκαιρινή περίοδο στο προσκήνιο να βρίσκονται οι μεταγραφές, αλλά και οι αποχωρήσεις, ωστόσο στον Όμιλο έχουν ενδιαφέρον και οι «εσωτερικές» υποθέσεις.

Από τη στιγμή, άλλωστε, που αγωνιστικά η όλη κατάσταση κύλησε πολύ άσχημα, αυτό σημαίνει ότι αρκετά πράγματα πήγαν πέρυσι στραβά και θέλουν… επιδιόρθωση, ώστε να μην επαναληφθούν και φέτος.

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια, εξάλλου, διαθέτει σημαντικές μονάδες στο έμψυχο δυναμικό του, που διαθέτουν ποιότητα και όταν βρίσκονται στα… καλά τους, μπορούν να «σηκώσουν» ψηλά την ομάδα, στοιχείο ιδιαίτερα σπουδαίο.

Δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ο Χουάν Νέιρα και ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Το αργεντίνικο δίδυμο του ΟΦΗ κάνει, αν μη τι άλλο, τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων».

Ήρθαν μαζί στον ηρακλειώτικο σύλλογο, «κόλλησαν» αμέσως και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, καθώς βρήκαν απίστευτη «χημεία».

Την περασμένη χρονιά, βέβαια, δεν απέδωσαν όσο θα ήθελαν και μπορούν. Θα έχουν, επομένως, ένα ισχυρό προσωπικό κίνητρο στο νέο πρωτάθλημα, αφού θέλουν, βεβαίως, να επιστρέψουν στα δικά τους-υψηλά-στάνταρ.

Ο Νέιρα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, αν και έκανε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Μεγιάδο, από την άλλη, είχε θετικές και αρνητικές στιγμές μέσα στη σεζόν και το ζητούμενο είναι ν’ αποκτήσει ισορροπία και να γίνει ξανά το αληθινό «πίτμπουλ» του Ομίλου.

Ο πρώτος περνάει τις διακοπές στην πατρίδα του, ενώ ο δεύτερος προτίμησε να παραμείνει στην Ελλάδα. Οι δύο λατινοαμερικανοί γεμίζουν τις «μπαταρίες» τους και το σίγουρο είναι πως εφόσον παρουσιάσουν το… κανονικό πρόσωπο τους, ο ΟΦΗ θα ισχυροποιηθεί σημαντικά.

Πρόκειται για κομβικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ουσιαστικό ρόλο στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και στην εικόνα των «ασπρόμαυρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο «καύσωνας» του ΟΦΗ

Γιάννου ή Καστάνιος;


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.