Η επόμενη μέρα μετά τις αποχωρήσεις και ο τεχνικός διευθυντής

ΟΦΗ

Πώς θα αντικατασταθούν Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, ποια είναι τα δεδομένα έως τώρα στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η επόμενη μέρα του ΟΦΗ μετά το "διαζύγιο" με τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά είναι αυτή που ξεχωρίζει από την επικαιρότητα του ΟΦΗ, κυρίως σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Γιάννη Σαμαρά. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο επόμενο διάστημα θα υπάρχουν εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του.

Το γεγονός ότι μετά το τέλος και τις ραγδαίες εξελίξεις ο Μηνάς Λυσάνδρου έγινε πιο ενεργός στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού ο χρόνος πίεζε και ο ΟΦΗ έπρεπε να "τρέξει" για την απόκτηση φορ και εξτρέμ δεν σημαίνει ότι η Κρητική ομάδα δεν θα προσλάβει τεχνικό διευθυντή (ή όπως αλλιώς θα λέγεται ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του Γιάννη Σαμαρά). Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, υπάρχουν αρκετές σκέψεις, οι εξελίξεις θα έρθουν χωρίς βιασύνη και φυσικά ο Μηνάς Λυσάνδρου, ως Διευθύνων Σύμβουλος, θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

Έτσι κι αλλιώς ο CEΟ του ΟΦΗ είναι ο άνθρωπος που επί της ουσίας "τρέχει" την ΠΑΕ και παίρνει τις αποφάσεις και δεν πρόκειται να επωμιστεί και τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή ή του διευθυντή ποδοσφαίρου όπως ήταν ο ρόλος του Γιάννη Σαμαρά.

Το επόμενο διάστημα και αφού πρώτα εξεταστούν προσεκτικά οι λύσεις, οι επικεφαλής θα αποφασίσουν για τη νέα δομή της ΠΑΕ και τη στελέχωσή της μετά τις αλλαγές που προέκυψαν ύστερα από την αποχώρηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά. Μην ξεχνάτε πως "ορφάνεψε" και η μία εκ των δύο θέσεων των αντιπροέδρων.

Το δεδομένο είναι πως ο Μηνάς Λυσάνδρου δεν πρόκειται να έχει και έξτρα ρόλο εκτός του CEO, συνεχίζοντας στη θέση του και έχοντας το γενικό πρόσταγμα στην ΠΑΕ.

Μπαίνει τέλος, λοιπόν, εν τη γενέσει της η παραφιλολογία για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ και τους ρόλους που θα διαμορφωθούν μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις ύστερα από το περίφημο πλέον ματς με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Τοράλ και οι μεταγραφές φέρνουν την κανονικότητα στον ΟΦΗ

Μέχρι το 2025 στον ΟΦΗ ο Γρίβας


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.