Ο Τοράλ και οι μεταγραφές φέρνουν την κανονικότητα στον ΟΦΗ

Απόψεις

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα δούμε έναν ΟΦΗ δίχως αλχημείες και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Tην επόμενη Κυριακή ο ΟΦΗ παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και εκτός απροόπτου ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην των Νέιρα και Τσιλιανίδη. Να χτυπήσουμε ξύλο με τον εφετινό ΟΦΗ και τους τραυματισμούς, αλλά αυτό από μόνο του συνιστά είδηση, η πληρότητα δηλαδή του ρόστερ για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν και δη σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Μην ξεχνάτε πως ΟΦΗ και Αστέρας έχουν τον ίδιο στόχο, την είσοδο στην πρώτη εξάδα και όπως είναι λογικό οι "τελικοί" άρχισαν από νωρίς για τον ΟΦΗ.

Η σημαντικότερη επιστροφή που θα αλλάξει και τον τρόπο που βλέπαμε έως τώρα τον ΟΦΗ είναι αυτή του Τοράλ. Το ανέλυσε και ο Γιάννης Χαμαλάκης για το πως οι μεταγραφές, η διακοπή, αλλά και ο Τοράλ θα αλλάξουν τον ΟΦΗ.

Αν, λοιπόν, κρατάμε κάτι από το φιλικό της Παρασκευής στις βροχερές Αρχάνες είναι ακριβώς αυτό. Η επιστροφή του Ισπανού χαφ στη δράση, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και η ετοιμότητά του χωρίς αστερίσκους. Ο Τοράλ είναι πανέτοιμος και φάνηκε, ήταν ορεξάτος στο φιλικό, έδωσε ποιότητα στη μεσαία γραμμή και έρχεται να δώσει λύσεις και... ανάσες στον Νιόπλια.

Επίσης βασικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ με τον Τοράλ υγιή θα επιστρέψει στο 4-3-3, το σύστημα που προτιμά και έχει δουλέψει ο τεχνικός του Ομίλου. Με τον Τοράλ να επιστρέφει, με τον Γκερέρο να ενισχύει την επίθεση του ΟΦΗ, με τους Μπιφουμά και Ντίκο να έρχονται να δώσουν ταχύτητα στα εξτρέμ και τον Περέα να "κουμπώνει" αμέσως με την ομάδα, η ομάδα μπαίνει σε μία διαφορετική φάση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, σε μία φάση κανονικότητας θα λέγαμε. Οι περισσότερες λύσεις και τα διαθέσιμα "όπλα" του Νιόπλια συνθέτουν έναν ΟΦΗ που γεννά προσδοκίες για τη συνέχεια.

Ο κόουτς του ΟΦΗ έχει μπροστά του μία εβδομάδα να δουλέψει δίχως απουσίες και "πονοκεφάλους", να δουλέψει σε κανονικές συνθήκες που ούτε στην Ολλανδία, στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, δεν είχε και τότε, ναι, μπορούμε να κάνουμε κουβέντα για τις πραγματικές δυνατότητες της εφετινής ομάδας. Δίχως αλχημείες στην ενδεκάδα και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέχρι το 2025 στον ΟΦΗ ο Γρίβας

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Γιούχτα

ΟΦΗ-Γιούχτας: Φωτογραφίες από το φιλικό


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.