Η ΕΠΣΗ καλεί τον ΠΑΟΚ για εξηγήσεις

18:51 | 26/01/2022

Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΗ κάλεσε τον ΠΑΟΚρουσώνα να προχωρήσει σε διευκρινήσεις σχετικά με τις αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ρωμανό.

Οπως τονίζεται, ζητά να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία για την υπόθεση ενώ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην οριστούν διαιτητές από την ΕΠΣ Ηρακλείου για τις επόμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΗ εκπροσωπώντας το σύνολο των αξιολογημένων διαιτητών του Ηρακλείου εξέφρασε μέσω επιστολής της προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ την έντονη δυσαρέσκειά της για καταγγελία που έγινε από παράγοντα και μέλους του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ ζητά να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία για την υπόθεση αλλά και να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην οριστούν διαιτητές από την ΕΠΣ Ηρακλείου για τις επόμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ όπως έχει ήδη αποφασίσει ομόφωνα από την συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας, θα καλέσει το σωματείο του ΠΑΟ Κρουσώνα και τη διοίκησή του για διευκρινήσεις στην επόμενη συνεδρίασή της».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.