Η Εθνική... υπέρ του Κουτρουμπή

11:01 | 29/08/2019

Η διακοπή του πρωταθλήματος παρέχει χρόνο προσαρμογής στον Γιώργο Κουτρουμπή και όποιον άλλον έρθει.

Ο ΟΦΗ είναι αλήθεια ότι έχει καθυστερήσει να ολοκληρώσει τις κινήσεις του και η ολοκλήρωση των μεταγραφών έχει γίνει θρίλερ. Οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου ήταν εξαρχής ξεκάθαροι και τόνισαν ότι δεν πρόκειται να βιαστούν. 

Αν όλα πάνε καλά, σήμερα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Γιώργου Κουτρουμπή, ο οποίος έρχεται στο Ηράκλειο για τα ιατρικά τεστ και τις τελικές λεπτομέρειες. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν την περίπτωση Σαλίμι, που δείχνει ν’ απομακρύνεται οριστικά, και ενός ακόμη στόπερ, που, επίσης, προέρχεται από την ξένη αγορά.

Η καλοκαιρινή περίοδος λήγει το Σάββατο (31/08) και είναι γεγονός πως τα περιθώρια έχουν στενέψει, αφού πλέον διαθέσιμη θα είναι μονάχα η ελεύθερη αγορά.

Η… αργοπορημένη άφιξη ποδοσφαιριστών σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, όμως, από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα στοιχείο που συγκαταλέγεται στα συν για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου. Μετά, δηλαδή, τη 2η αγωνιστική και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (31/08), ακολουθεί η διακοπή της Super League 1, λόγω Εθνικής Ελλάδας. Η «γαλανόλευκη» έχει υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro2020, καθώς θα παίξει με Φινλανδία (05/09) και Λιχτενστάιν (08/09).

Αυτό σημαίνει πως για δύο εβδομάδες δε θα υπάρχει δράση… Έτσι, για τον Γιώργο Κουτρουμπή, αλλά και όποιον άλλον αποκτηθεί, θα υπάρχει ένα διάστημα για να ενσωματωθούν ομαλά με την υπόλοιπη ομάδα και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Έτσι κι αλλιώς με την εξέλιξη των πραγμάτων, οι επικείμενες προσθήκες θα υπολογίζονται από το ματς με το «τριφύλλι» και μετά.

Χωρίς αυτό, βέβαια, ν’ αποτελεί δικαιολογία για το ότι εξακολουθεί να υπάρχει το διπλό μεταγραφικό «μέτωπο» ανοικτό.

Στον ΟΦΗ, επίσης, είχαν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να δείξουν υπομονή και προσοχή, ακόμη κι αν οι τελευταίες μεταγραφές έχαναν τα πρώτα ματς της περιόδου, επειδή η ομάδα θα «κουβαλάει» όλη τη χρονιά τις επιλογές της. Και το ζητούμενο φυσικά είναι ν’ αποδειχθούν εύστοχες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαρδιωτική η εικόνα στα διαρκείας του ΟΦΗ

«Σύννεφα» για Σαλίμι

«Μάχη» με τον χρόνο για τα στόπερ

Έρχεται ο Κουτρουμπής

Ο Κουτρουμπής και το επεισοδιακό ματς στο Γεντί Κουλέ

Ο Κουτρουμπής και οι άλλοι στόπερ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.