Η ευκαιρία του «τραυματισμένου» ΟΦΗ

ΟΦΗ

Το ματς με τον Βόλο μπορεί να επουλώσει τις «πληγές» του Ομίλου.

Στο προσκήνιο έχει περάσει η αναμέτρηση της Πέμπτης (04/02, 15.00) για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στους Θεσσαλούς.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται χωρίς την παραμικρή αμφιβολία σε μια πολύ άσχημη φάση, με τον στόχο της παρουσίας του στα πλέι οφ να έχει χαθεί.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρουσιάζει αποκαρδιωτική εικόνα το τελευταίο διάστημα, πλην σπανίων «ξεσπασμάτων», κάτι που τον κρατάει κάτω από τη μέση της γενικής κατάταξης.

Το παιχνίδι, έτσι, που ακολουθεί αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, προκειμένου ν’ αρχίσει να εμφανίζει σημάδια… ζωής.

Ή τουλάχιστον κάτω από τέτοιο πρίσμα πρέπει να δουν τον αγώνα ο Γιώργος Σίμος και οι ποδοσφαιριστές του.

Το 2-0 του πρώτου ματς φυσικά και μειώνει τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά για τους «ασπρόμαυρους».

Μια ενδεχομένη ανατροπή θα ήταν φυσικά το ιδανικό «σενάριο» για τον ΟΦΗ, καθώς θα τους τόνωνε σημαντικά ψυχολογία, ενώ θα επέτρεπε και στον Όμιλο να παραμείνει στο θεσμό και βεβαίως να κυνηγήσει τη διάκριση.

Το σπουδαιότερο, ωστόσο, είναι η εμφάνιση. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ανάγκη μια επιβλητική παρουσία, που θα τους γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν… πατάνε καθόλου καλά, έχουν… ξεχάσει να σκοράρουν και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός αγωνιστικών στόχων από τα μέσα της περιόδου.

Όσο ικανός και αν είναι ο αντίπαλος, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο και το παιχνίδι προσφέρεται για να βγάλει αντίδραση ο ΟΦΗ.

Για το πρωτάθλημα, εξάλλου, ακολουθεί η έξοδος στο «Καραϊσκάκης» και το… ραντεβού με τον Ολυμπιακό, οπότε το σύνολο του Σίμου χρειάζεται να πάει με καλό ηθικό στο φαληρικό στάδιο.

Μία επιτυχία, η οποία θα προέλθει με εμφατικό τρόπο, θα έδινε τη δυνατότητα στους «ασπρόμαυρους» να δυναμώσουν πνευματικά κυρίως, ώστε να βελτιώσουν στη συνέχεια το προφίλ τους και να επιστρέψουν στα δικά τους στάνταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVETALKS: «Όταν δεν αλλάζουν τα πράγματα, πρέπει να αλλάζουν τα πρόσωπα»

Ο Σίμος επιζητεί τη στήριξη

Με γεμάτο «Γεντί Κουλέ» ο κόσμος θα ήταν στα κάγκελα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.