Ο Σίμος επιζητεί τη στήριξη

Απόψεις

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου δείχνουν ακριβώς τις σκέψεις του για το μέλλον του στον ΟΦΗ

Η διοίκηση τον στηρίζει -πρόσφατο ήταν το άμεσο ποστάρισμα Μπούση και το ξεκάθαρο μήνυμά του- ο ίδιος, όμως, φαίνεται ότι επιζητά ένα ξεκαθάρισμα ως προς αυτό. Χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για κάτι διαφορετικό, ο Γιώργος Σίμος «πέταξε το μπαλάκι» προς τους επικεφαλής αναφορικά με το μέλλον του στο σύλλογο.

«Όσο με πιστεύουν οι επικεφαλής και οι παίκτες, θα είμαι εδώ». Αυτό είναι ό,τι άφησε το ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ γιατί κατά τα λοιπά σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι δεν άφησε απολύτως τίποτα: μόνο γκρίνια και προβληματισμό. Ο χειρότερος ΟΦΗ της διετίας του Σίμου κόντρα σε μία προβληματική, με απουσίες, ΑΕΚ. Ο περσινός ΟΦΗ του Σίμου, ο κανονικός, θα είχε μία εύκολη επικράτηση επί της ΑΕΚ.

Ο εφετινός ΟΦΗ του Σίμου έχει δεδομένα προβλήματα. Στην εξίσωση μπαίνουν οι απουσίες, ο μεταγραφικός σχεδιασμός και σίγουρα η διαχείριση από πλευράς προπονητή. Όχι τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι -πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό- αλλά και στο ψυχολογικό. Τούτο επιβεβαιώνεται σε μία αποστροφή των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου: «Στην προπόνηση δουλεύουμε στα στημένα, δεν τρώμε γκολ. Στο γήπεδο, όμως, τρώμε εύκολα γκολ». Δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε ότι δουλεύει στην προπόνηση, έχουμε όμως λόγο να πιστέψουμε, βάσει αυτών που βλέπουμε στους αγώνες, ότι υπάρχει ένα σημαντικό κενό. Όχι μεταξύ συρμού και αποβάθρας, όπως αναφωνούν σε πολλούς σταθμούς του Μετρό, αλλά μεταξύ προπόνησης και... σκληρής πραγματικότητας.

Ο Γιώργος Σίμος αποδέχθηκε την πρόταση του Γιάννη Σαμαρά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ όχι για να «ριζώσει» στον πάγκο «βρέξει-χιονίσει», αλλά για να δουλέψει. Να εξελίξει τον ΟΦΗ, να εξελιχθεί και ο ίδιος. Το τελευταίο διάστημα δεν γίνεται τίποτα από τα δύο. Ο κόουτς φρόντισε να προλάβει καταστάσεις και να θέσει εαυτόν στη διάθεση των επικεφαλής. Ανέλαβε ξανά τις ευθύνες που του αναλογούν και έδειξε ότι το μέλλον του θα το κρίνουν δύο πράγματα: η σκληρή δουλειά που θα φέρει αποτελέσματα και οι διοικούντες. Το θέμα είναι ότι αν δεν συνεχιστεί το πρώτο τί θα πράξουν οι δεύτεροι. Προς το παρόν οι δεύτεροι μοιάζουν λες και τον αφήνουν μόνο του να περάσει το τεντωμένο σχοινί ισορροπώντας στο κενό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2

Σίμος: «Όσο η διοίκηση μου δείχνει πίστη, θα κάνω το καλύτερο για τον ΟΦΗ»

Ανησυχία με Βούρο - τη Δευτέρα μαγνητική

Ξεκάθαρος ο Σίμος: «Πιστεύω στην ομάδα, τιμή να είμαι στον ΟΦΗ»

Μετά τον Βούρο, πρόβλημα και με Διαμαντή

Κάντε κάτι

Με γεμάτο «Γεντί Κουλέ» ο κόσμος θα ήταν στα κάγκελα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.