Η ευθύνη του Λουκ Καστάνιος

ΟΦΗ

Ο ρόλος του 28χρονου Ολλανδού φορ στο «Βικελίδης» και η επιτακτική ανάγκη να... πάρει τα πάνω του

Το ματς με τον Άρη είναι ειδικών συνθηκών κι αυτό είναι δεδομένο. Το πρώτο επίσημο του ΟΦΗ, σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία ομάδα με την οποία θα ανταγωνιστεί για μία θέση στα πλέι οφ. Κάθε αρχή και δύσκολη που λέει κι ο θυμόσοφος λαός και ο Νίκος Νιόπλιας προετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι της Δευτέρας, το οποίο σε μεγάλο βαθμό δεν θα κριθεί μόνο από τις τακτικές και τα συστήματα, αλλά και από τις ατομικές αποδόσεις.

Ο ΟΦΗ θα πάει στο «Βικελίδης» όχι για να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Άρη και να τον ακολουθεί, αλλά για να κάνει το δικό του παιχνίδι και για να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το θετικό αποτέλεσμα.

Όπως είναι λογικό σημαντικό ρόλο θα παίξει το επιθετικό κομμάτι και οι φάσεις που θα βγάλει ο ΟΦΗ απέναντι στην άμυνα των «κίτρινων». Μία άμυνα που όπως έχει φανεί και από τα φιλικά είναι ευάλωτη και «δίνει» ευκαιρίες στον αντίπαλο. Κι εδώ ακριβώς είναι το κλειδί του αγώνα.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Λουκ Καστάνιος θα είναι φορ του Ομίλου το απόγευμα της Δευτέρας. Ένας ποδοσφαιριστής που προσπαθεί να βρει τον παλιό καλό εαυτό του και να γίνει το «πολυβόλο» του ΟΦΗ. Ένας ποδοσφαιριστής που στο πρόσφατο φιλικό με τον Εργοτέλη απογοήτευσε και προσπαθεί να πάρει τα πάνω του.

Ο 28χρονος επιθετικός είναι από αυτούς που θα παίξουν ρόλο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μπορεί να αναδειχθεί σε game changer της κρητικής ομάδας. Για να γίνει όμως αυτό δεν υπάρχει καιρός για χαμένες ευκαιρίες. Ο ΟΦΗ δεν θα έχει την πολυτέλεια απέναντι στον Άρη να πετάξει στα σκουπίδια ό,τι του δώσει το παιχνίδι μπροστά και ο Καστάνιος πρέπει να τα βάλει πρωτίστως... με τον Καστάνιος.

Ο Ολλανδός στράικερ το παλεύει, προσπαθεί, η αλήθεια είναι ότι και ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος με τον εαυτό του και ψάχνει την ευκαιρία, το παιχνίδι εκείνο που θα τον αναδείξει και θα του δώσει ώθηση στην ψυχολογία του. Με τον Άρη είναι ματς υψηλών απαιτήσεων και από αυτά έχει ζήσει μπόλικα στην καριέρα του ο Καστάνιος. Καταλαβαίνει και ο ίδιος το βάρος που καλείται να σηκώσει στις πλάτες του ειδικά τώρα που η έλευση του Ντουρμισάι έχει μεγαλώσει τον ανταγωνισμό στην επίθεση του ΟΦΗ. Ιδού η Ρόδος, λοιπόν, ιδού και το πήδημα για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ της πρεμιέρας

Ο Ντουρμισάι βάζει δύσκολα στον Καστάνιος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.