Η Φορτούνα «κάνει παιχνίδι» και ο Σεμέντο περιμένει

ΟΦΗ

Η Φορτούνα, ο Ολυμπιακός, η Τραμπζονσπόρ και ο ίδιος ο Σεμέντο που περνάει τέλεια στον ΟΦΗ

Νέα δεδομένα για την περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο έθεσε ο πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ. Το σίριαλ με την περίπτωσή του συνεχίζεται με άμεσα ενδιαφερόμενο τον ΟΦΗ που τον έχει ως δανεικό- αλλά αν λάβουμε υπόψιν τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ολλανδικής ομάδας, ο Σεμέντο αυτή τη στιγμή αποτελεί... σανίδα σωτηρίας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ισιτάν Γκιουν μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον Πορτογάλο εξτρέμ και αναφέρθηκε στις περιπτώσεις Τραμπζονσπόρ και Ολυμπιακού που έχουν στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή. Και πάμε στο ζουμί:

* Ο Γκιουν επιβεβαίωσε όσα έλεγε ο Μανώλης Βογιατζάκης σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό όταν τόνιζε ότι δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που θέλει τον παίκτη. Και όπως αποδείχθηκε, στην πορεία προέκυψε και η τουρκική ομάδα.

* Επιβεβαίωσε, επίσης, ότι ο Σεμέντο παραμένει «ακριβός» και η Φορτούνα δεν δείχνει διάθεση να ρίξει το ποσό. Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η ολλανδική ομάδα έχει τα προβλήματά της, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι και επί της ουσίας ο Σεμέντο είναι για εκείνη ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να φέρει λεφτά στα ταμεία.

* Τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη, αλλά ως φαίνεται δεν πλησίασε τα οικονομικά στάνταρς της Φορτούνα.

* Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι αν η ολλανδική ομάδα δεν ικανοποιηθεί από τις προτάσεις τότε θα κρατήσει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή.

Ας περάσουμε στα δεδομένα:

* Ο ΟΦΗ δεν έχει «πει» την τελευταία του λέξη επί του θέματος. Προφανώς η περίπτωση Σεμέντο έχει αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό τι θα κάνει η κρητική ομάδα όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός.

* Ο «Λύσανδρος» έχει τονίσει σε συνεντεύξεις του ότι περνάει ωραία στον ΟΦΗ, έχει βρει τον καλό του ποδοσφαιρικό εαυτό και δεν έδειξε να... πετάει τη σκούφια του από χαρά στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Φορτούνα. Άρα, όπως έχουμε τονίσει, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση αν «πατήσει πόδι».

* Όπως έχει η κατάσταση, η Τραμπζονσπόρ έχει προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Το γεγονός ότι η Φορτούνα έχει Τούρκο πρόεδρο θα παίξει το ρόλο του, ενώ ο Ολυμπιακός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε «ζεστά» για τον Σεμέντο. Και όταν λέμε «ζεστά» εννοούμε να δείξει τη διάθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει για να τον αποκτήσει. Σε αντίθεση με ό,τι γραφόταν από Μέσα της Αθήνας, η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες ψάχτηκαν για τον Λισάντρο Σεμέντο, αλλά με το χαμηλότερο δυνατό (γι' αυτούς) κόστος.

* Η ατάκα του Γκιουν στη ραδιοφωνική του συνέντευξη «οι προσδοκίες μας είναι υψηλές» όσον αφορά στις οικονομικές απαιτήσεις, δείχνει ξεκάθαρα ότι η Φορτούνα «θέλει να βγάλει λεφτά» από τον παίκτη, όπως λέμε στην καθομιλουμένη. Δικαίωμά της. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι το όλο θέμα θα είναι μία σκληρή παρτίδα πόκερ. Και επειδή πάντα θα ελοχεύει ο «κίνδυνος» για τη Φορτούνα να της... μείνει ο παίκτης χωρίς να εξαργυρώσει μία εξαιρετική του χρονιά, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Γι' αυτό, όπως έχουμε τονίσει ξανά, το σίριαλ έχει ακόμα αρκετά επεισόδια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο «Λύσανδρος», η Τραμπζονσπόρ και ο τελευταίος λόγος του ΟΦΗ

Σεμέντο analysis: Ο ίδιος θα κρίνει το μέλλον του

Ο Σεμέντο έβαλε νέα δεδομένα στην παραμονή του


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.