Η κανονικότητα του ΟΦΗ σε καιρό πανδημίας

08:06 | 26/03/2020

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, δίχως προβλήματα και τον Μιχάλη Μπούση εγγυητή του μέλλοντος

Η πανδημία που έχει χτυπήσει τον πλανήτη, έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα. Ο αθλητισμός είναι μία μικρογραφία αυτών, αλλά δεν παύει να είναι ένας «ζωντανός οργανισμός». Ο κορωνοϊός δημιουργεί ένα ντόμινο εξελίξεων και οικονομική ζημιά στους περισσότερους συλλόγους. Υπάρχουν αυτοί με ισχυρή διοίκηση που αποτελεί εγγύηση για τα δύσκολα, υπάρχουν όμως και οι ομάδες που είχαν έτσι κι αλλιώς προβλήματα και τώρα βλέπουν αυτά να γιγαντώνονται.

Ο ΟΦΗ δεν ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Ο ΟΦΗ έχει πλέον ισχυρή διοίκηση και εγγυητή τον Μιχάλη Μπούση και προχωρά στην κανονικότητα. Οι πληρωμές γίνονται, η καθημερινότητα σε αυτό το κομμάτι δεν έχει αλλάξει και η κρητική ομάδα δεν δείχνει ευάλωτη σε αυτό το κομμάτι.

Υπάρχει φόβος; Προφανώς και υπάρχει. Εδώ βλέπουμε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Γιουβέντους να επηρεάζονται και να κοιτάζουν πώς θα μπουν σε μία νέο εποχή οικονομικών δεδομένων, οι άλλες δεν θα φοβηθούν. Μόνο που πρέπει να εξετάζετε και τι ανοίγματα έχει κάθε ομάδα.

Ο ΟΦΗ εκτός από ισχυρό ιδιοκτήτη έχει και τις χορηγίες του που «έτρεξε» με κόπο και δουλειά ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης. Χορηγίες που αποτελούν σημαντικό έσοδο για την ΠΑΕ -όπως και για κάθε ΠΑΕ βέβαια- και κάποιες εξ αυτών θα ανανεωθούν με νέα δεδομένα και Ευρωπαίο τον ΟΦΗ. Υπό καλύτερη, δηλαδή, βάση για την κρητική ομάδα. Για το δεύτερο κομμάτι βέβαια, ας μην προτρέχουμε αφού προηγείται η υγεία και να ξεπεραστεί η πανδημία.

Στο κομμάτι, όμως της σιγουριάς, ο ΟΦΗ βαδίζει στα σίγουρα. Εννοείται ότι ο Μιχάλης Μπούσης παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενημερώνεται, εξάλλουν είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο αυτό της πανδημίας και εννοείται ότι είναι ο εγγυητής του συλλόγου για τη συνέχεια.

Αυτό που απασχολεί τον ΟΦΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι η προετοιμασία, τα φιλικά, οι μεταγραφές, όλα όσα είχαν προετοιμαστεί από τον Γιάννη Σαμαρά, είναι στον 'αέρα' λόγω της κατάστασης. Ο ΟΦΗ οργανώθηκε από νωρίς, «έτρεξε» τα ζητήματα για να είναι πανέτοιμος με την έναρξη της χρονιάς και ο «κορωνοϊός» τα έκανε άνω-κάτω, όπως φυσικά σε όλες τις ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο κορωνοϊος, τα συμβόλαια και η προετοιμασία

Άνω-κάτω ο προγραμματισμός του ΟΦΗ λόγω κορωνοϊού

Μπούσης: «Ζήτω η 25η Μαρτίου»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.