Ο κορωνοϊος, τα συμβόλαια και η προετοιμασία

08:35 | 25/03/2020

Ο κορωνοϊός πάει πίσω τον προγραμματισμό του Ομίλου, ο οποίος, όμως, δε χρειάζεται πολλή… δουλειά για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Η πανδημία χάλασε το πλάνο του ΟΦΗ, που είχε ουσιαστικά φιξάρει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του, με το βασικό στάδιο να διεξάγεται στην Ολλανδία και είχε, μάλιστα, «κλείσει» και ορισμένα φιλικά παιχνίδια.

Η καθολική αναστολή της δράσης, ωστόσο, έκανε άνω-κάτω τα σχέδια του ηρακλειώτικου συλλόγου ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Και αυτό γιατί πλέον επικρατεί μια γενικότερη ανησυχία και ουδείς μπορεί να κάνει εκτιμήσεις, αναφορικά με το πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες στα γήπεδα.

Στην παρούσα φάση, βέβαια, για την ομάδα του Γιώργου Σίμου προέχει η κατάσταση με τα πλέι οφ. Αν, δηλαδή, πραγματοποιηθούν ή όχι.

Αναφορικά, πάντως, με το σχεδιασμός της καινούργιας χρονιάς, οι «ασπρόμαυροι» δε βρίσκονται και σε τόσο άσχημη θέση.

Και αυτό γιατί έχουν αρκετούς παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και εκ των πραγμάτων διατηρούν τον «κορμό» τους.

Έξι συμβόλαια λήγουν, 22 σε ισχύ και οι δανεικοί

Για την ακρίβεια το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία με μόλις 6 ποδοσφαιριστές και πρόκειται για τους Μπράουν, Νάστο, Βίκτορ, Μπολάκη, Δερμιτζάκη και Ντίνα.

Από’ κει και πέρα, 22 ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και αυτοί είναι οι Γουάλι, Σωτηρίου, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Στάικος, Βαζ, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο, Φερέιρα, Νοικοκυράκης, Σουρνάκης, Περδίκης, Μίγγος, Καλαϊτζάκης και Σηφάκης.

Υπάρχει, βέβαια, και η κατηγορία των δανεικών, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Μάνος, Μεγιάδο και Σεμέντο, με τον Αργεντινό να μοιάζει σίγουρος για παραμονή.

Αυτό, έτσι, σημαίνει πως ο ΟΦΗ δε χρειάζεται να προβεί σε πολλές κινήσεις, όσον αφορά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του, στοιχείο που σίγουρα συγκαταλέγεται στα θετικά.

Και αυτό γιατί με την αβεβαιότητα που επικρατεί και στο ποδόσφαιρο, λόγω κορωνοϊού, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τον Όμιλο, αν τα κενά ήταν πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Super League: Σκέψεις για οριστική διακοπή

Άνω-κάτω ο προγραμματισμός του ΟΦΗ λόγω κορωνοϊού

Πιθανές αλλαγές στο πλάνο του ΟΦΗ

ΟΦΗ της νέας χρονιάς: Οι «σίγουροι», οι δανεικοί και οι μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.