H Koπεγχάγη θέλει Μανδά και δίνει πάνω από 1εκ. ευρώ στον ΟΦΗ!

09:53 | 31/07/2023

Η ομάδα της Δανίας κατέθεσε πρόταση στον ΟΦΗ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα - διαβάστε το ρεπορτάζ

Eδώ και μήνες, είναι γνωστό ότι ο ΟΦΗ περιμένει και δέχεται - ενίοτε - προτάσεις για τον Χρήστο Μανδά. Αρχικά γερμανικές ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον, σε κάθε περίπτωση του όνομα του ήταν σε αρκετά ''μπλοκάκια'' και αυτό το ξέρουν στην κρητική ομάδα.

Στον ΟΦΗ δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή, παρά μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα του sport24.gr η Κοπεγχάγη κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Όμιλο για αγορά του 21χρονου τερματοφύλακα, η οποία είναι πάνω από 1 εκ. ευρώ.

Μάλιστα, όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα, η Κοπεγχάγη αναμένεται να πουλήσει τον περιζήτητο και εξαιρετικό κίπερ της Καμίλ Γκραμπάρα, με τιμή πάνω από 10 εκ. ευρώ.

Καταλήγοντας το δημοσιεύμα αναφέρει το εξής: ''Σύμφωνα λοιπόν, με όσα προκύπτουν από τη Δανία, ο ΟΦΗ έχει ενημερωθεί αρμοδίως για διάθεση προσφοράς κατά τι μεγαλύτερη του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την αγορά του διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες τερματοφύλακα, ενημέρωση που σηματοδότησε και την έναρξη των διαπραγματεύσεων των δύο ομάδων''

Μένει να δουμε αν όλα τα παραπάνω αποτελούν πραγματικότητα, τι αποφάσεις θα πάρει ο ΟΦΗ για έναν τερματοφύλακα που στα 21 του προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν,έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και στοίχισε στην κρητική ομάδα, όσο η αξία του Αντίλ Ναμπί τον Ιανουάριο του 2022! Και αν μέσα σε έναν χρόνο ο ΟΦΗ πουλήσει δύο τερματοφύλακες, έπειτα από εκείνη του Ντέβις Επασί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.