Εβδομάδα... Βέρα στον ΟΦΗ

08:31 | 24/06/2019

Ξεκαθαρίζει το θέμα Βέρα-Ίσις, ενώ αναμένονται και μεταγραφικές ανακοινώσεις.

Η εβδομάδα που ξεκινάει θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη για τον ΟΦΗ, αφού δεν αποκλείεται ν’ αλλάξουν τα δεδομένα και οι ισορροπίες στις τάξεις του Ομίλου.

Αυτό, βέβαια, έχει να κάνει με την τροπή που θα πάρει η υπόθεση των Χιλιανών τεχνικών. Αν, δηλαδή, η UEFA λύσει το πρόβλημα τα με τα διπλώματα τους ή αν δεν δώσει το πράσινο φως στους Χάιμε Βέρα και Αλεχάνδρο Ίσις για να συνεχίσουν το έργο τους στον πάγκο του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Η καταληκτική ημερομηνία για την ανακοίνωση της απόφασης είναι η 28η Ιουνίου, αν και δε θα πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα και πριν από την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο ΟΦΗ, εξάλλου, έχει ζητήσει να τελειώσει το ζήτημα το δυνατόν συντομότερο. Ο προγραμματισμός στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι έχει γίνει σε συνεργασία με τους δύο λατινοαμερικανούς, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Από’ κει και πέρα, η εβδομάδα είναι κρίσιμη, καθώς αναμένονται και ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών. Είναι βέβαιο ότι ο Όμιλος έχει κλείσει ορισμένους παίκτες και από μέρα σε μέρα θα επισημοποιείται η ένταξη τους στην ομάδα του Ηρακλείου.

Σ’ αυτό το κομμάτι η δουλειά είναι ασταμάτητη, αρκετές υποθέσεις είναι προχωρημένες και άμεσα το ρόστερ θα έχει αρκετά νέα μέλη. 

Και μέσα σ’ όλα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς νέας χρονιάς. Η «πρώτη» έχει οριστεί για τη 1 Ιουλίου στο ΒΑΚ, όμως το τριήμερο 26, 27 και 28 Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε γκρουπ για να περάσουν από τις καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή η μεταγραφή θα «τραβήξει» περισσότερο στον ΟΦΗ 

Κυριακίδης για το τέρμα

Πιέζουν την UEFA, κορυφώνεται η αγωνία!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.