Ο killer Γιάννης πληγώνει τη Super League

SMS
11:22 | 28/02/2019

Ο Γιάννης Ιατρούδης συνέχισε να «πυροβολεί» με ομάδες της Super League και ανεβάζει διαρκώς τις… μετοχές του.

Ο Εργοτέλης πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας, η οποία σταμάτησε στα προημιτελικά, όντας, μάλιστα, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Football League στους «8» της διοργάνωσης.

Η συνολική προσπάθεια ήταν πολύ καλή, ωστόσο αν έπρεπε ν’ αποδοθεί σε κάποιον ο ρόλος του πρωταγωνιστή, αυτός θα πήγαινε δικαιολογημένα στον 20χρονο επιθετικό. Ο ταλαντούχος παίκτης ήταν εκείνος που ξεχώρισε, καθώς σημείωσε συνολικά 6 τέρματα σε 8 συμμετοχές στο θεσμό και πραγματοποίησε ορισμένες σπουδαίες εμφανίσεις.

Έχει, μάλιστα, να επιδείξει ένα καταπληκτικό στατιστικό, αφού ο Ιατρούδης βρήκε το «δρόμο» προς τα δίχτυα κόντρα σε όλες τις ομάδες της Super League, τις οποίες συνάντησε ο Εργοτέλης κατά τη διάρκεια της «διαδρομής» του στο Κύπελλο.

Σκόραρε, δηλαδή, κατά σειρά κόντρα σε ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, ενώ πέτυχε και δύο τέρματα στην αναμέτρηση με τον Ερμή Αμυνταίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε την ποιότητα του στην τρέχουσα διοργάνωση και δεδομένα θ’ αποτελέσει στόχο μεγαλύτερων συλλόγων.

Για τον Ιατρούδη, εξάλλου, έχει ήδη δείξει σοβαρό ενδιαφέρον η ΑΕΚ και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία είναι ένα σημαντικό… περιουσιακό στοιχείο του Εργοτέλη, που το καλοκαίρι αναμένεται να εξελιχθεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα στο μεταγραφικό «παζάρι». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Ένα παράσημο στο πέτο

Πάλεψε όσο μπορούσε

Δείτε πως αποκλείστηκε ο Εργοτέλης

Υπερήφανος ο Παπαβασιλείου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.