Η μεγάλη επιστροφή του Μίγγου

17:28 | 07/07/2020

Ο Θοδωρής Μίγγος δούλεψε σκληρά για να έρθει αυτή η στιγμή. Για να φτάσει η ώρα να συμπεριληφθεί σε αποστολή του ΟΦΗ

Είναι επιλογή του Γιάννη Σαμαρά, δούλεψε πολύ και προσεκτικά για να επανέλθει και σχεδόν 1.5 χρόνο μετά το τελευταίο του παιχνίδι είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Μίγγο, ο οποίος για πρώτη φορά είναι στην αποστολή του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφήνοντας για τα καλά τον τραυματισμό του πίσω.

Το Capitano.gr έγραφε από τον Μάιο για την επιστροφή του 22χρονου μέσου, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον ΟΦΗ και παρά το γεγονός πως προερχόταν από επέμβαση χιαστών, ο Γιάννης Σαμαράς του έδωσε την ευκαιρία για να ενταχθεί στο ρόστερ του Ομίλου. Όλο αυτό το διάστημα μετρούσε αντίστροφα για την επιστροφή του με υπομονή και επιμονή και κυρίως χωρίς βιασύνη.

Αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, μπήκε σιγά-σιγά στο χορτάρι και με όρεξη για δουλειά δούλεψε με το τιμ του ΟΦΗ για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Και πλέον είναι έτοιμος για τη μεγάλη επάνοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον Όμιλο, πέρα από τη δουλειά στο χορτάρι, έδωσαν μεγάλη βαρύτητα και στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού ο Μίγγος προέρχεται από μια σημαντική αποχή και θέλει τη στήριξη σίγουρα του τεχνικού επιτελείου.

Ο Σίμος, που τον πιστεύει πολύ, τον πήρε μαζί του στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ και δεν αποκλείεται να πάρει ένα μικρό χρόνο συμμετοχής. Ακόμα κι αν δεν παίξει, η κίνηση αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του, θα τον ανεβάσει και θα του δώσει ώθηση. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει να παίξει από τις 4 Ιανουαρίου του 2019, όταν φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην Κύπρο. Έπειτα ήρθε ο τραυματισμός, η αποχή, η αποθεραπεία και η σκληρή δουλειά για να κάνει το μεγάλο restart.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο αδικημένος Μίγγος: Το «παιδί» του Σαμαρά

Η πρώτη «μεταγραφή» του ΟΦΗ

Η αποστολή του ΟΦΗ για την ΑΕΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.