Η μεγάλη στιγμή του Βαγγέλη…

SMS
07:50 | 07/05/2018

Το χρονόμετρο του αγώνα ΟΦΗ-Απόλλων Λάρισας δείχνει το 70ο λεπτό και ένας 17χρονος είναι έτοιμος να ζήσει την υλοποίηση του μεγάλου του ονείρου… Να παίξει στην επαγγελματική ομάδα!

Το τι και πως έζησε ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης το ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος, αλλά και αυτοί που τους το εκμυστηρεύτηκε. Μια μεγάλη, σημαντική στιγμή, την οποία ονειρευόταν πολλά χρόνια. Έγινε πραγματικότητα αυτή η μεγάλη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, γράφοντας μάλιστα ιστορία, ο οποίος μόνο… σοκαρισμένος που δεν έδειχνε.

Όσο έντονες και αν ήταν για τον ίδιο οι στιγμές αυτές, μέσα στις τέσσερις γραμμές έβγαλε σιγουριά, θάρρος και αυτοπεποίθηση, στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με το πηγαίο του ταλέντο, μπορούν να τον βοηθήσουν, ώστε η σημαντική αυτή στιγμή, να είναι απλά η αρχή μιας όμορφης ποδοσφαιρικής ιστορίας.

Ο Νοικοκυράκης έχει την τύχη να περιστοιχίζεται από ανθρώπους που έχουν γνώση του αντικειμένου, αλλά πάνω από όλα είναι εξαιρετικοί ως χαρακτήρες. Τον πατέρα του Ζαχαρία και τον θείο του Μιχάλη, οι οποίοι βλέπουν με ιδιαίτερη χαρά τον Βαγγέλη να είναι έτοιμος για… μεγάλα πράγματα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.