Η νέα γενιά «ψηφίζει» ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είναι η ιδανική ομάδα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές εξ ου οι προτάσεις που φτάνουν στην ΠΑΕ

Ο ΟΦΗ κινείται στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για συγκεκριμένα πράγματα, φορ και χαφ και ό,τι άλλο προκύψει, ωστόσο πάντα έχει ανοιχτές «πόρτες» για ποδοσφαιριστές με βλέμμα... το μέλλον.

Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Λυμπεράκης κ.α. είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που βρίσκονται στο ρόστερ και κάποιοι εξ αυτών θα αποτελέσουν τον κορμό για τα επόμενα χρόνια. Για τους πιτσιρικάδες η κρητική ομάδα είναι το ιδανικό μέρος, όπως φυσικά και ο Γιάννης Σαμαράς που είναι μετρ στο να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το έκανε στον Παναθηναϊκό, στην ΑΕΚ, το κάνει και στον ΟΦΗ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η μανατζερική πιάτσα θεωρεί «παράδεισο» τον ΟΦΗ για νεαρούς παίκτες που εκπροσωπούν διάφορα γραφεία. Και δεν είναι τυχαίο που πολλά εξ αυτών διατηρούν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Όμιλο για συγκεκριμένες περιπτώσεις που αξίζουν προσοχής.

Στον ΟΦΗ ποτέ δεν γυρίζουν την πλάτη σε τέτοιες περιπτώσεις. Όπως είδατε και στη μεταγραφική σεζόν του καλοκαιριού, αποκτήθηκαν παίκτες μικροί σε ηλικία με τεράστια περιθώρια εξέλιξης. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών δεν αποκτήθηκαν απλά για να... γυαλίζουν τον πάγκο, αλλά πήραν τις ευκαιρίες τους και φόρεσαν φανέλα βασικού.

Ο ΟΦΗ δεν θέλει μόνο νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και Έλληνες για να διατηρήσει τον ελληνικό κορμό και να «χτίσει» για το μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, στα ραντάρ του Ομίλου βρίσκονται περιπτώσεις που καλύπτουν αυτά τα χαρακτηριστικά και βρίσκονται... υπό παρακολούθηση, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Σαμαράς και οι συνεργάτες του έχουν απλωμένα δίχτυα για πιτσιρικάδες, ενώ και οι προτάσεις που δέχεται η ΠΑΕ από μάνατζερ επικεντρώνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι τυχαίο που ο ΟΦΗ είναι το ιδανικό μέρος για την ανάπτυξη ενός νεαρού ποδοσφαιριστή κι αυτό αν μη τι άλλο είναι κάτι σημαντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η OFILAND ετοιμάζεται!

Το 2021... όπως το 2020

Φελίπε Φερέιρα: Επιστροφή στη «βιτρίνα» του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.