Η νέα πρόκληση στην καριέρα του Γιώργου Γιαγκιόζη

10:01 | 20/08/2019

Από την Θεσσαλονίκη στη Λάρισα ο κρητικός τερματοφύλακας, υπέγραψε στον Απόλλωνα Λάρισας

Ακόμα μια πρόκληση στην καριέρα του 24χρονου τερματοφύλακα. Έπειτα από την σεζόν που προηγήθηκε στον Ηρακλή, ο Γιώργος Γιαγκιόζης θα συνεχίσει στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα της Θεσσαλίας. Θυμίζουμε ότι ο Γιαγκιόζης έχει αγωνιστείε επίσης σε ΟΦΗ, ΠΟΑ, ΑΟΧ Κισσαμικό, Βέροια και Αιγινιακό.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι επέλεξε μετά από ενδελεχή έλεγχο να αποκτήσει τον 24χρονο διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Γιαγκιόζη.
Ο ύψους 1.85 Ηρακλειώτης γκολκίπερ (γεννημένος στις 3/4/1995), υπέγραψε την Δευτέρα (19/08) το απόγευμα το συμβόλαιο του, με τον Απόλλωνα Λάρισας, μέχρι το τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης που είναι γέννημα-θρέμμα Κρητικός, προέρχεται από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Ξεκίνησε την καριέρα του, από τον ΟΦΗ σε ηλικία 7 ετών, αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής, έπαιξε στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων και αργότερα (2013) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 2015.

Μετά τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Κισσαμικό (Football League), ΠΟΑ (Γ’ Εθνική), Βέροια (Footyball League).

Ο Γιαγκιόζης την Δευτέρα (19/08) το απόγευμα, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Απόλλωνα, στο γήπεδο της Αμυγδαλέας, ενώ αύριο στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Φιλιππούπολη, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.