Η παράταση των φακέλων μπορεί να φέρει ομάδα - έκπληξη!

SMS
12:30 | 26/06/2020

​Στη σκιά των αποχωρήσεων δύο ομάδων αλλά και της αδυναμίας πολλών άλλων να συγκεντρώσουν τα χρήματα για την εγγυητική, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να παρατείνει κατά ένα μήνα την καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλου συμμετοχής.

Άλλωστε, βρίσκονται σε εκκρεμότητα διάφορα θέματα που αφορούν στα κριτήρια που έχουν αποφασιστεί, όπως το πολύτιμο τηλεοπτικό συμβόλαιο και η μείωση φορολογίας, ενώ πρέπει να ψηφιστούν επίσης οι αντίστοιχες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Μέσα στον Ιούλιο προβλέπεται να ψηφιστούν όλα τα παραπάνω και να ανοίξει ο δρόμος για τη δήλωση συμμετοχής. Ωστόσο όμως παραμένει “αγκάθι” η εύρεση οικονομικών πόρων, καθώς εκτός των δύο ομάδων που αποχώρησαν (Ήφαιστος και Ρέθυμνο) υπάρχει πρόβλημα στον Πανιώνιο που ψάχνει αγοραστή, ενώ δύσκολα ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα αξιοποιήσει το εισιτήριο που πήρε από την Α2 για τη ''μεγάλη κατηγορία''. Αν συμβεί αυτό και μείνουν 12 ομάδες στην Basket League, τότε καμία δεν θα υποβιβαστεί από το πρωτάθλημα 2020-21.

Πάντως, μην σας κάνει εντύπωση να εμφανιστεί νέα ομάδα από το... πουθενά να δηλώσει συμμετοχή στην Α1, με ''σύμμαχο'' την παραπάνω παράταση.

Ίδωμεν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δηλώνει συμμετοχή στη Β' Εθνική το Ρέθυμνο!

Το μέλλον του Ρεθύμνου είναι ήδη γνωστό

Ρέθυμνο Cretan Kings: Η επόμενη μέρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.