Το μέλλον του Ρεθύμνου είναι ήδη γνωστό

Απόψεις

Aντίστροφη μέτρηση για τις οριστικές αποφάσεις στην κρητική ομάδα

Οι πιο κρίσιμες ημέρες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, είναι αυτές που διανύουμε. Έπειτα από την απόφαση του Κωστή Ζομπανάκη να αποχωρήσει, το Ρέθυμνο Cretan Kings προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Μένει να δούμε αν αυτή η αναγέννηση θα ξεκινήσει από την Β' Εθνική ή το τοπικό.

Από τις 10 Ιουνίου, πριν την συνάντηση των φορέων με τους φιλάθλους της ομάδας, είχαμε γράψει ότι τοπικό μοιάζει η πιο ρεαλιστική λύση και αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Η συνάντηση έγινε, τα σενάρια αναλύθηκαν καθώς και οι τρόποι οικονομικής συμμετοχής φίλων και φορέων, πλέον απομένουν τα αποτελέσματα...

Επαφές γίνονται, αρκετοί είναι εκείνοι που ''τρέχουν'' τις εξελίξεις και προσπαθούν να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτείται για την συμμετοχή στην Β' Εθνική. Βέβαια, στις ημέρες που διανύουμε αυτό μόνο εύκολο είναι καθώς η αβεβαιότητα που επικρατεί, είναι ένα επιπλέον εμπόδιο. Μέχρι στιγμής, το τοπικό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, όπως είχαμε τονίσει.

Δεδομένα, τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε οριστικά τι θα συμβεί καθώς πρέπει να δηλωθεί η ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες (Β' Εθνική), αν δεν το κάνει τότε θα αγωνιστεί στην ΕΚΑΣΚ.

Αυτό που είναι σίγουρο, σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί τελικά το Ρέθυμνο, είναι ότι η ομάδα θα στηριχθεί σε νεαρούς γηγενείς παίκτες, χωρίς φιλοδοξίες ανόδου και με στόχο μια αξιοπρεπή παρουσία σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρέθυμνο Cretan Kings: Η επόμενη μέρα

Oλοταχώς για τοπικό το Ρέθυμνο!

Ρέθυμνο Cretan Kings: Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της ομάδας

Ολοταχώς για Β' Εθνική το Ρέθυμνο - άνοδος για ΑΟΚ Χανιά!

Ζιάγκος: «Aργά ή γρήγορα ο Ζομπανάκης θα επιστρέψει»

Ζομπανάκης: «Το Ρέθυμνο δεν θα παίξει στην Α1»

Ρέθυμνο Cretan Kings: Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της ομάδας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.