Η παρουσία Κωνσταντινίδη στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ και ο Φαν Σιπ

SMS
15:49 | 26/12/2019

Στο Ηράκλειο βρέθηκε για τις γιορτές των Χριστουγέννων ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων - η συνάντηση με Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά και τα φιλικά του Μαρτίου με... άρωμα ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Κώστας Κωνσταντινίδης.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, άλλωστε, διατηρεί αρκετές και καλές φιλίες στην Κρήτη με τον ίδιο να αναχωρεί πριν από λίγο (Πέμπτη 26/12). Μάλιστα, στο διάστημα που παρέμεινε είχε συναντήσεις με τον Γιάννη και τον Γιώργο Σαμαρά. Οι τρεις άνδρες διατηρούν εξαιρετική σχέση ενώ ο νυν τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων είναι γνωστό ότι σέβεται ιδιαίτερα τον ΟΦΗ, αγαπά το Ηράκλειο ενώ είναι από τους παράγοντες που έπαιξαν και παίζουν ρόλο στην ''κάθοδο'' της Εθνικής στο νησί.

Άλλωστε, ήταν εκείνος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ορίσει η ΕΠΟ τα δύο κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων στο ''Γεντί Κουλέ'', αυτά απέναντι στην Τσεχία και τη Σκωτία, στις 27 και 31 Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro.

Οι πληροφορίες του Capitano.gr αναφέρουν ότι η παρουσία του Κωνσταντινίδη δεν είχε να κάνει με κάτι περισσότερο από ξεκούραση και συνάντηση με αγαπημένους του ανθρώπους.

Θυμίζουμε επίσης, με τις... ευλογίες του βρέθηκε στο ''Γεντί Κουλέ'' ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαν Σιπ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει παρακολουθήσει από κοντά αρκετές φορές τον ΟΦΗ την εφετινή σεζόν, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τον Μάρτιο η Εθνική ομάδα θα δώσει φιλικούς αγώνες με τις πιθανότητες να είναι αυξημένες, για κλήση κάποιου παίκτη ή παικτών της κρητικής ομάδα γι αυτά τα παιχνίδια. Όπως είναι γνωστό,ο Φαν Σιπ είναι της... σχολής Σαμαρά και θέλει να τσεκάρει όλους τους παίκτες, ενώ θέλει να φτιάξει μία Εθνική ομάδα που θα αποτελείται από την αφρόκρεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δίψα να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα θα υπάρχει νέα ''κάθοδος'' κλιμάκιου της ΕΠΟ για το θέμα της έδρας της Εθνικής, για το τι μέλλει γενέσθαι με το Παγκρήτιο. Άγνωστο αν θα βρεθεί ξανά στην Κρήτη και ο τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί έναν από τους υποστηρικτές του νέου πρότζεκτ του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σαμαράς, ο Φαν'τ Σιπ και το ιστορικό '87

Τι λέει ο Φαν Σιπ για τον ΟΦΗ;

Ο Φαν Σιπ είπε την πιο σωστή ατάκα για τον ΟΦΗ

«Μοντέλο ΟΦΗ» θέλει στην Εθνική ο Φαν Σιπ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.