Η παρουσία Μπούση αγχώνει. Η απουσία του;

SMS
13:12 | 01/10/2018

Αν η επικείμενη είσοδος του Μιχάλη Μπούση στην ΠΑΕ ΟΦΗ δημιουργεί άγχος στους παίκτες, μια ενδεχόμενη απουσία του δεν τους προκαλεί τρόμο;

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ζει τους ποδοσφαιριστές του. Συνεργάζεται μαζί τους και μπορεί ως ένα βαθμό να «σκιαγραφήσει» χαρακτήρες και ψυχολογίες… Είπε ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του ματς με την ΑΕΚ πως ενδεχομένως η έλευση του Μιχάλη Μπούση δημιουργεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έξτρα πίεση στους παίκτες του.

Και για να το λέει κάτι ξέρει. Κάτι βλέπει τις ώρες που δουλεύει μ’ αυτούς εντός και εκτός γηπέδου. Η ξαφνική είσοδος του ομογενή επιχειρηματία στο «κάδρο» του φετινού ΟΦΗ μοιάζει ξεκάθαρα με κάτι… πολύ καλό για να’ ναι αληθινό. Από τη μια στιγμή στην άλλη οι «ασπρόμαυροι» μπορούν πλέον ν’ ασχολούνται μόνο με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, καθώς φαίνεται πως στα οικονομικά το πράγμα στρώνει.

Το εύλογο ερώτημα, έτσι, που προκύπτει είναι αν ο ερχομός Μπούση δημιουργεί σε ορισμένους παίκτες άγχος, η απουσία του δεν προκαλεί… τρόμο; Γιατί εύκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς πως αν δεν είχε προκύψει το ενδιαφέρον του για την ομάδα, τότε η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα θα ήταν σήμερα πολύ χειρότερη για όλους, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.