Η περίπτωση του Ιμάν Σαλίμι για την άμυνα

21:21 | 02/08/2019

Ο Ιμάν Σαλίμι ενδιαφέρει τον ΟΦΗ, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την ομάδα του Ιμάν Σαλίμι βρίσκεται ο ΟΦΗ, ο οποίος βρήκε στο πρόσωπο του 23χρονου Ιρανού τον αμυντικό που θέλει για τη νέα σεζόν (έναν εκ των αμυντικών, για την ακρίβεια), αλλά το όλο θέμα δεν είναι εύκολο.

Ο Σαλίμι ανήκει στην Tractor Sazi, η οποία πέρυσι τον απέκτησε για 4 χρόνια. Όπερ σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεν είναι ελεύθερος, αλλά έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι συνεχώς σε συζητήσεις με τον σύλλογο του Σαλίμι και προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» για να τον αποκτήσουν, καταβάλλοντας φυσικά το σχετικό αντίτιμο. Μάλιστα, το όλο θέμα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα και μένει να δούμε αν ο Όμιλος πετύχει το deal. Σε αυτή την περίπτωση, ο νεαρό αμυντικός θα ταξιδέψει από Δευτέρα για την Κρήτη ώστε να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τα Μέσα του Ιράν, πάντως, τα οποία ειρήσθω εν παρόδω αποκάλυψαν το απόγευμα της Παρασκευής το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Σαλίμι, αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Από την πλευρά του ΟΦΗ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση επί του θέματος και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτή θα γίνει όταν υπάρξει οριστική κατάληξη.

Ο Σαλίμι έχει ύψος 1,87 θεωρείται ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες στην πατρίδα του και οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν εντυπωσιαστεί από τις ικανότητές του γι' αυτό και κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτελέσει τη νέα μεταγραφή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοινώθηκε ο Φιγκεϊρέδο

Φιγκεϊρέδο: «Μακάρι να πετύχω πολλά γκολ»

Ο Μίνιο και οι άλλοι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.