Ο Μίνιο και οι άλλοι…

08:03 | 02/08/2019

Ο Ισπανός τερματοφύλακας προτάθηκε στον ΟΦΗ, όμως δεν είναι ο μόνος.

Είναι γνωστό φυσικά από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου ότι ο Όμιλος θα ενισχυθεί στον «άσο», έπειτα από την αποχώρηση του Στρέζου.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο, όπως και για όλες τις άλλες θέσεις, έτσι και γι’ αυτή του πορτιέρε, έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Μία από τις περιπτώσεις, η οποία μοιάζει ελκυστική είναι και του Ρούμπεν Μίνιο Περάλτα. Η πρόσφατη ενημέρωση της ΠΑΕ ανέφερε ότι η ομάδα έχει καταλήξει στους παίκτες με τους οποίους επιθυμεί να συνεργαστεί.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι άπαντες έχουν συμβόλαιο και κανείς εξ’ αυτών δεν είναι ελεύθερος. Ο Ισπανός, ωστόσο, δεν έχει ομάδα και κυκλοφορεί στην αγορά… χωρίς δεσμεύσεις. Τα τινά, επομένως, είναι δύο… Ή ο 30χρονος γκολκίπερ έχει ήδη απορριφθεί ή ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμη συμφωνήσει με τερματοφύλακα.

Οι συζητήσεις, εξάλλου, συνεχίζονται, δεν έχουν… πέσει υπογραφές, οπότε όλα τα «σενάρια» μοιάζουν πιθανά.

Η ηλικία του ενδεχομένως να μην «συμβαδίζει» με το… target group των «ασπρόμαυρων», που ψάχνουν νεαρούς παίκτες, όμως-είναι αλήθεια-ότι το βιογραφικό του μπορεί να βάλει σε… δεύτερες σκέψεις τη διοίκηση του ΟΦΗ.

Ο Μίνιο αποτελεί ουσιαστικά «προϊόν» της Μασία και έχει παίξε στις μικρές ομάδες της Μπαρτσελόνα, ενώ έφτασε μέχρι και τη δεύτερη ομάδα των Καταλανών.

Στην πατρίδα του, επίσης, έχει περάσει από Κορνέγια, Μαγιόργα, Ρεάλ Οβιέδο και Αλμπαθέτε. Έχει ακόμη αγωνιστεί στην Κύπρο με την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ τελευταίος του «σταθμός» ήταν η Πολιτέκνικα Ιάσι από την Ρουμανία.

«Τελειώνει» με Φιγκεϊρέδο

Στο μεταξύ, από ώρα σε ώρα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού στον ΟΦΗ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, εφόσον τα πάντα κυλήσουν ομαλά, ακόμη και σήμερα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο προέρχεται από την Ζαλκγίρις Κάουνας, με την οποία ο Όμιλος έχει συμφωνήσει. Από τη στιγμή, έτσι, που ο 23χρονος φορ περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής του ηρακλειώτικου συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «κούρεμα» της ΕΡΤ, ο ΟΦΗ και η NOVA

Ενημερώθηκαν να βρουν ομάδα

Παίρνει Βραζιλιάνο επιθετικό ο ΟΦΗ

Η επιβεβαίωση του ΟΦΗ για τον 23χρονο επιθετικό

Το αντίο του Φιγκεϊρέδο πριν την Κρήτη

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ εν δράσει

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.