Η πίεση για να έρθουν οι επόμενοι

ΟΦΗ

Όλα δείχνουν ότι η νέα εβδομάδα θα είναι μεταγραφική για τον ΟΦΗ και θα ακολουθήσουν οι επόμενοι μετά τους Γιοχού και Ντιουσέ.

Και με μαθηματική λογική να το πάμε, δεν γίνεται, αυτή την εβδομάδα ο ΟΦΗ αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη ή τις επόμενες μεταγραφές.

Ντιουσέ και Γιοχού είναι οι μόνοι δύο καινούργιοι στην ομάδα, σε αυτό το αν μη τι άλλο παράξενο καλοκαίρι για τον ΟΦΗ. Και λέμε παράξενο γιατί η Κρητική ομάδα έκανε ένα γερό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της. Ξεφούσκωσε από πολλά "βαρίδια". Δύο προσθήκες και 12 συνολικά αποχωρήσεις. Ντε Γκουζμάν, η πιο πρόσφατη, Λυμπεράκης, Βάτερμαν, Σελίμοβιτς, Φελίπε, Φερέιρα, Σμπώκος, Νοικοκυράκης, Λάμπρου, Καστάνιος, Σελίμοβιτς, Χαλκιαδάκης.

Οι ανάγκες για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις γνωστή. Δύο ακραία μπακ, εξτρέμ και επιθετικός. Αν κρίνουμε από το πώς έχει κινηθεί ο ΟΦΗ έως τώρα, κάθε τι που προκύπτει από απαντήσεις, ανακοινώνεται. Ντιουσέ και Γιοχού ήταν τέτοιες περιπτώσεις. Αποκτήθηκαν όχι με σειρά σημασίας, αλλά γιατί έτσι προέκυψε βάσει εξέλιξης.

Ο ΟΦΗ τρέχει και τις υπόλοιπες υποθέσεις και αναμένει απαντήσεις. Οι τέσσερις μεταγραφές μέχρι και την Ολλανδία για τις οποίες ευελπιστούσε ο Γιάννης Σαμαράς δεν ήρθαν. Ο ΟΦΗ δούλεψε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στα 4 φιλικά χωρίς να έχει καλυφθεί το ρόστερ. Πλέον, με 20 μέρες μπροστά πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθούν οι κινήσεις το συντομότερο και να μονταριστεί η ομάδα.

Ο ΟΦΗ έχει 7 και 9 Αυγούστου το τουρνουά του Βόλου, είναι η πρόβα τζενεράλε. Θα δούμε νέα πρόσωπα; Ιδού η απορία. Το σίγουρο είναι -και έχει αναλυθεί σε... κουραστικό βαθμό- πως ο ΟΦΗ εφέτος καθυστέρησε στις μεταγραφές και πρόσθεσε πίεση στον εαυτό του. Το ερώτημα για το τι μεταγραφές θα ακολουθήσουν γιγαντώνεται. Για την αξία τους και κατά πόσο θα είναι αυτοί που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα και θα "κουμπώσουν" αμέσως.

Είπαμε, η λογική λέει ότι αυτή η εβδομάδα θα έχει εξελίξεις. Μία, δύο, τρεις μεταγραφές; Όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν οι επόμενες ανακοινώσεις, οι επόμενες αφίξεις στο Ηράκλειο και σιγά-σιγά θα συμπληρωθεί το παζλ για τη νέα σεζόν. Συνεχίζουμε και μαδάμε τη μαργαρίτα. Θα 'ρθουν, δεν θα 'ρθουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντουρμισάι: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα»

Γράμμος: «Εχουμε δουλειά ακόμη»

Το κίνητρο και το ρεκόρ του Νιόπλια

Κερδίστε τον κόσμο με τις μεταγραφές!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.