Η πιο μεγάλη ώρα

11:37 | 01/03/2020

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να τελειώσει σήμερα (19.00, Capitano.gr) τη… δουλειά κόντρα στη Λαμία.

Δούλεψε πολύ, προσπάθησε ακόμη περισσότερο, εξελίχθηκε, προόδευσε και το απόγευμα στο «καμίνι» του «Γεντί Κουλέ» ο Όμιλος θέλει να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο στόχο, ο οποίος είναι η είσοδος στα πλέι οφ της Super League 1.

Ένα στόχο, που δεν ήταν αυτοσκοπός, όμως βρέθηκε να διεκδικεί με σοβαρές πιθανότητες, μέσω μιας διαδικασίας, που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος προχώρησε και προχωράει με αργά, αλλά σταθερά βήματα και πλέον βρίσκεται σε μια κατάσταση που ορίζει ο ίδιος τη μοίρα του.

Γιατί με το «τρίποντο» κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας κλείνει θέση στην εξάδα και επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Το δέλεαρ είναι τεράστιο και υπάρχει «δίψα» για τη νίκη, που θα επιτρέψει στο συγκρότημα του Γιώργου Σίμου να συνεχίσει τη φετινή του πορεία στο μίνι πρωτάθλημα των… ισχυρών της κατηγορίας.

Οι «ασπρόμαυροι» ακόμη και να ηττηθούν, έχουν πιθανότητες να μπουν στα πλέι οφ, όμως το ζητούμενο είναι οι 3 βαθμοί. Θέλουν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους και, βεβαίως, να μην περιμένουν συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία του και ουδείς επιθυμεί να την αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη. Η συμμετοχή του στη «μάχη» του τίτλου, εξάλλου, αφενός του αξίζει αγωνιστικά και αφετέρου θ’ αποτελέσει μια επιβράβευση της προσπάθειας που έχει γίνει.

Τελευταίο «εμπόδιο» είναι η Λαμία. Ένα σύνολο σκληροτράχηλο, που δεν παραδίνεται εύκολα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν «καίγεται», αλλά είναι αρκετά δυνατή, ενώ, εκτός των άλλων, θέλει να μπει με την καλύτερη συγκομιδή στα πλέι άουτ.

Η αναμέτρηση χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση και στον ΟΦΗ το ξέρουν καλά. Το «τρίποντο» θα επιτευχθεί μόνο αν ο Όμιλος εμφανιστεί σοβαρός. Ένα επιπλέον «όπλο», πάντως, θα είναι και ο κόσμος του, που αναμένεται να γεμίσει το «Θ. Βαρδινογιάννης». Ο 42χρονος τεχνικός δεν έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει στα σχέδια του τον τιμωρημένο Βαζ και τον ανέτοιμο Σακόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H τελευταία ενημέρωση πριν τον «τελικό»

«Γυαλίζει» το μάτι τους!

Πώς και πώς το περιμένει ο Μπούσης!

Όλα… πρίμα πριν τον «τελικό»

Γιαννούλης: «Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε»

Κάλεσμα του Ερασιτέχνη για το ματς της χρονιάς

Σίμος: «Ευκαιρία να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.