Η πρόβα τζεναράλε με Απόλλωνα και η τηλεοπτική μετάδοση

08:08 | 21/08/2021

Ο ΟΦΗ παίζει απόψε με τον Απόλλωνα Σμύρνης το τελευταίο του φιλικό - Τι γίνεται με τη μετάδοση του αγώνα

Υπό κανονικές συνθήκες ο ΟΦΗ θα αγωνιζόταν απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 1η αγωνιστική της Super League, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο Σάββατο αν δεν προκύψει πάλι κάτι στο πολύπαθο πρωτάθλημα. Η αναβολή έφερε φιλικό για τον ΟΦΗ, ο οποίος απόψε στις 18:00 στο γήπεδο της Καλλιθέας (και όχι στη Ριζούπολη όπου γίνονται εργασίες στον χλοοτάπητα) θα αγωνιστεί -κεκλεισμένων των θυρών- απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ουσιαστικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος και η ευκαιρία του Νίκου Νιόπλια να δοκιμάσει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το ματς με τον Άρη. Μία ενδεκάδα που αναμένεται να στηριχτεί σε πολλούς από την... περσινή ομάδα. Νέο πρόσωπο φυσικά θα είναι ο Φελίπε Γαγιέγος, ο οποίος είναι στην αποστολή και σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του φιλικού. Ο Χιλιανός μέσος είναι σε καλή φυσική κατάσταση έχοντας ακολουθήσει προετοιμασία και ο Νιόπλιας θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Επασί αναμένεται στο τέρμα, οι Πασαλίδης-Βούρος τα στόπερ και οι Μαρινάκης-Λυμπεράκης τα ακραία μπακ, Μπαλογιάννης, Νέιρα και Νοικοκυράκης στον άξονα, φαν Ντάινεν και Καμάου στα φτερά και ο Καστάνιος φορ. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Κοροβέση στον άξονα ως αμυντικό χαφ, αφού θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα πήγε στην Αθήνα με απουσίες (εκτός οι Μεγιάδος, ντε Γκουζμάν, Σελίμοβιτς, μεταξύ άλλων, με τους δύο πρώτους να υπολογίζονται φυσικά για το «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Όσον αφορά στην τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού (για την εξέλιξη του οποίου θα ενημερώνεστε από το Capitano.gr), είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει αφού ο Απόλλων αυτή τη στιγμή είναι τηλεοπτικά «άστεγος». Μπορεί να οδεύει στην Cosmote TV μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες που δεν είχαν τηλεοπτικό συμβόλαιο (πλην του Αστέρα που πάει στη NOVA), ωστόσο η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Αν εντός της ημέρας συμβεί αυτό και προλάβει το συνδρομητικό να ετοιμαστεί για να καλύψει το φιλικό, θα υπάρξει προφανώς σχετική ενημέρωση και από τον Απόλλωνα, αλλά και από τον ΟΦΗ. Με τα τωρινά δεδομένα, όμως, η φιλική αναμέτρηση της Καλλιθέας δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο τηλεοπτικός χάρτης της Super League

Mε Γαγιέγος ο ΟΦΗ στην Αθήνα - η αποστολή

Τι ισχύει με Ντουρμισάι και Λάμπρου για ΟΦΗ

Εξελίξεις με Σαρδινέρο

Oδεύει προς Κηφισιά ο Φερέιρα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.